Ρεάλ Μαδρίτης: Eτοιμη να «τελειώσει» στις αρχές Αυγούστου το... σίριαλ Εμπαπέ

Ρεάλ Μαδρίτης: Eτοιμη να «τελειώσει» στις αρχές Αυγούστου το... σίριαλ Εμπαπέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ημέρες κυλούν και ο Κιλιάν Μπαπέ απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι πρωταθλητές Γαλλίας τον «έκοψαν» από την αποστολή για την προετοιμασία τους και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να έχουμε οριστικές εξελίξεις.

Μέχρι και σήμερα ο Γάλλος σούπερ σταρ επιμένει να πάει του χρόνου στην Ρεάλ Μαδρίτης ως ελεύθερος, όμως δεν αποκλείεται τελικά η μεγάλη «βόμβα» να… σκάσει πολύ νωρίτερα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN η Βασίλισσα είναι απόλυτα έτοιμη για να ολοκληρώσει την μεταγραφή την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου και ουσιαστικά περιμένει το τηλεφώνημα των Παριζιάνων.

Οι Μερένγκες περιμένουν να μάθουν το τελικό ποσό που θα ζητήσει η Παρί για το «deal», όμως το οικονομικό αναμένεται να μην αποτελέσει πρόβλημα. Παρά τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών η Ρεάλ θέλει να τελειώσει άμεσα την υπόθεση και το ενδιαφέρον της Αλ Χιλάλ, της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα είναι εμπόδιο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X