Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης είναι ο «Greek Joker» και γράφει ιστορία στο USL με 44 ματς χωρίς να δεχτεί γκολ

Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης είναι ο «Greek Joker» και γράφει ιστορία στο USL με 44 ματς χωρίς να δεχτεί γκολ
Photo Credits: INTIME

Ως... Έλληνα Joker χαρακτηρίζει τον Αλέξανδρο Ταμπάκη η New Mexico United με τον 30χρονο Έλληνα γκολκίπερ να γράφει ιστορία στο USL

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης έχει φτάσει τα 44 παιχνίδια χωρίς να δεχτεί γκολ με τη φανέλα της New Mexico United και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας στην ιστορία του USL με τα την ομάδα του να τον χαρακτηρίζει… Έλληνα Joker.

Ως… Έλληνα Joker χαρακτηρίζει τον Αλέξανδρο Ταμπάκη η New Mexico United με τον 30χρονο Έλληνα γκολκίπερ να γράφει ιστορία στο USL. Ο Ταμπάκης έφτασε τα 44 παιχνίδια χωρίς να δεχτεί γκολ, μια επίδοση που τον φέρνει στη δεύτερη θέση στην ιστορία με τις περισσότερες ανέπαφες εστίας και φυσικά έχει βάλει πλώρη για την πρωτιά.

Μετά το επίτευγμα του η ομάδα του, ανέβασε στα social media, ένα ποστάρισμα στο οποίο αναφέρεται στο ρεκόρ του Έλληνα τερματοφύλακα και χρησιμοποιεί το προσωνύμιο… Greek Joker.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη New Mexico United (@newmexicoutd)

Πάνος Λούπος - ΑΕΚ: Περί Αραούχο, Άμραμπατ, Μπρινιόλι, μεταγραφών και ΕΠΟ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X