Προπονητής Μπεϊτάρ: «Χωρίς προσθήκη ως το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Προπονητής Μπεϊτάρ: «Χωρίς προσθήκη ως το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»
Photo Credits: INTIME

«Χωρίς προσθήκη ως το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ», δήλωσε ο προπονητής της Μπεϊτάρ, Αμπουκασίς μετά το ματς με τη Μακάμπι Χάιφα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ εξέφρασε τα παράπονά του για τα δύο γκολ της Μακάμπι Χάιφα (στην ήττα με 3-1 για το ισραηλινό Σούπερ Καπ), βάζοντάς τα με το VAR, αλλά αναφέρθηκε και στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Πέμπτη (27/7, 20:30).

«Παίζουμε με μία πραγματικά δυνατή ομάδα, αλλά το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο. Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε με ένα καλό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ποιοτική ομάδα, που είναι πιο έτοιμη από εμάς τώρα. Δεν πιστεύω ότι μέχρι την Πέμπτη θα μπορέσουμε να έχουμε κάνει κάποια προσθήκη παίκτη, εκτός κι αν ο Έντι Γκοτλιέμπ μπορεί να παίξει για λίγο στο παιχνίδι, αφού έφτασε αργά» ανέφερε ο Αμπουκασίς, ο οποίος ρωτήθηκε και για την κατάσταση με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Ίον Νικολαέσκου, που μπήκε στο 70ό λεπτό του αγώνα ως αλλαγή.

«Δε θέλω να μιλήσω για όλη αυτήν την ιστορία. Γνωρίζετε την κατάσταση. Όλοι γνωρίζουν ότι έχει κάποιες απαιτήσεις και θέλει να προχωρήσει μπροστά. Για όσο είναι εδώ, τον υπολογίζουμε είτε για κάποια λεπτά αγώνων είτε για ολόκληρο παιχνίδι» ήταν η απάντησή του.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X