«Σύνδρομο θαμμένου πέους»: Όσο μεγαλώνει ένας άνδρας, μικραίνει το μόριό του;

«Σύνδρομο θαμμένου πέους»: Όσο μεγαλώνει ένας άνδρας, μικραίνει το μόριό του;

Όσο μεγαλώνει ένας άνδρας, μικραίνει το μόριό του;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μερικές από τις μεγαλύτερες ανδρικές ανησυχίες σχετίζονται φυσικά με το πέος. Από τη στιγμή που οι άνδρες συνειδητοποιούν τη δύναμη των Τζεντάι που κρύβεται ανάμεσα στα πόδια τους ξεκινούν να αναρωτιούνται σχετικά με αυτό: Είναι αρκετά μεγάλο; Έχει καλή στύση; Έχουν οι επιδόσεις τους ικανοποιητική διάρκεια; Kαι η αλήθεια είναι πως δεν παύουν να αναρωτιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους, για άλλους λόγους σε κάθε ηλικία. Για παράδειγμα όταν είναι νέοι και έχουν λίγες σεξουαλικές εμπειρίες δεν ξέρουν αν το πέος τους ικανοποιεί ως μέγεθος τις συντρόφους τους, ενώ όταν είναι μεγαλύτεροι αγχώνονται για την ποιότητα της στύσης και τη διάρκειά της.

Έχουμε γράψει σε προηγούμενό μας άρθρο όλα όσα αφορούν στο μέγεθος του πέους και πως αυτό μετράει στις σεξουαλικές επαφές.

Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε την άποψη που λέει ότι όσο μεγαλώνει ένας άνδρας τόσο μικραίνει το πέος του, δηλαδή αυτά τα δυο λειτουργούν αντιστρόφως ανάλογα. Τελικά ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι ένας ακόμη αστικός μύθος που κυκλοφορεί για να τους αγχώνει ακόμη περισσότερο;

«Σύνδρομο θαμμένου πέους»: Όσο μεγαλώνει ένας άνδρας, μικραίνει το μόριό του;

Προς ανακούφιση λοιπόν του ανδρικού φύλου, το πέος δεν συρρικνώνεται με τα χρόνια, δηλαδή δεν χάνει πόντους ούτε σε μήκος, ούτε σε πάχος. Ότι μέγεθος έχει ένας άνδρας στην ενηλικίωσή του, θα εξακολουθήσει να έχει και στα βαθιά του γεράματα. Και σαφώς δεν μεγαλώνει κιόλας, σε περίπτωση που κάποιος αναρωτήθηκε το αντίθετο. Οι διαστάσεις του πέους παραμένουν ανεπηρέαστες. Υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι μεγαλώνουν άλλα σημεία του σώματος του ανθρώπου όπως η μύτη, το πέος όμως δυστυχώς για κάποιους, όχι.

Αυτό που επηρεάζεται όμως και δίνει την εντύπωση ότι αλλάζει το μέγεθος του πέους είναι η ποιότητα της στύσης καθώς και η διάρκειά της.

Γι αυτό και αρκετοί άνδρες, κυρίως μετά τα 45 τους χρόνια, παρατηρούν αλλαγές στο μέγεθος του πέους τους, οι οποίες δεν οφείλονται στο ίδιο, αλλά στο ότι πλέον η αιμάτωσή του δεν είναι τόσο καλή άρα η στύση του χαλαρότερη και η διάρκεια της αισθητά μικρότερη. Κι αυτό το αντιλαμβάνονται και οι γυναίκες που κάνουν σεξ μαζί τους, καθώς μια χαλαρή στύση δεν μπορεί να τις ικανοποιήσει όπως και μια μικρή διάρκεια. Όπως και να το κάνουμε, τα επίπεδα της τεστοστερόνης πέφτουν και αυτό επηρεάζει ολόκληρη τη σεξουαλικότητα ενός άνδρα.

Διαβάστε περισσότερα

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X