Η Μπουντούτσνοστ ανακοίνωσε τον NBAer ΜακΚίνλεϊ Ράιτ

Η Μπουντούτσνοστ ανακοίνωσε τον NBAer ΜακΚίνλεϊ Ράιτ
Photo Credits: INTIME

Η Μπουντούτσνοστ ανακοίνωσε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση, καθώς απέκτησε τον ΜακΚίνλεϊ Ράιτ, παίκτη που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στους Ντάλας Μάβερικς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία μεταγραφή-έκπληξη ανακοίνωσε η Μπουντούσνοστ!

Η ομάδα του Μαυροβουνίου επισημοποίησε την απόκτηση του ΜακΚίνλεϊ Ράιτ, 25χρονου γκαρντ που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο ΝΒΑ και τους Ντάλας Μάβερικς!

Ο 25χρονος ήταν από ένα σημείο της σεζόν 2022-23 κι έπειτα σταθερό μέλος του ροτέισιον των Τεξανών, μετρώντας 4,2 πόντους, 2,1 ασίστ και 1,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, σε 12,5 λεπτά συμμετοχής. Ένα σημαντικό κομμάτι της χρονιάς το πέρασε και στη θυγατρική τους ομάδα, τους Τέξας Λέτζεντς, όπου ήταν εξαιρετικός με μέσο όρο 19 πόντους και 7 ασίστ ανά αγώνα.

Ο Ράιτ πρόκειται για έναν παίκτει που είναι πολύ ικανός στο να βρίσκει «τρύπες» στην αντίπαλη άμυνα και να σκοράρει πόντους από το λεγόμενο floater, ενώ έχει τη φήμη του πολύ καλού αμυντικού.

Θυμίζουμε πως η Μπουντούτσονστ βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο του EuroCup, επομένως θα τεθεί αντίπαλος και με τον Άρη στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X