Κλαρούδας: «Ευχαριστημένος από τον Νοβοσέλατς»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

klaroudas volley andrwn aek osfpΟι δυο προπονητές Γιώργος Κλαρούδας και Γιώργος Λυκούδης έκαναν δηλώσεις μετά το φιλικό της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή στο κλειστό της Γλυφάδας.

Ο τεχνικός της Ένωσης δήλωσε αρχικά «Η ομάδα έδειξε καλή εικόνα στο φιλικό που ήταν το πρώτο παιχνίδι μας μετά από καιρό. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε και τον Νοβοσέλατς . Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση. Πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό και ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου», ενώ ο Λυκούδης υπογράμμισε από την πλευρά του «Ευχαριστούμε την ΑΕΚ για τη φιλοξενία. Εμείς  σε αυτά τα ματς θέλουμε να ενσωματώσουμε τα δυο νέα παιδιά στην ομάδα (Σαρικεϊσογλου, Γκοτς). Παίζουμε αυτά τα φιλικά για να βρουν αγωνιστικό ρυθμό. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, το είδαμε και στον αγώνα πρωταθλήματος. Της ευχόμαστε «Καλή Χρονιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X