Οικονόμου: «Προσοχή με το Μαρκόπουλο λόγω της απραξίας»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

oikonomouΜε μια απογευματινή προπόνηση ολοκληρώνεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ εν όψει της αυριανής εξ΄ αναβολής αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής με το Μαρκόπουλο. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:30 στο κλειστό του Μαρκοπούλου. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με όλες τις αθλήτριες να βρίσκονται στη διάθεση του Αποστόλη Οικονόμου.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αποστόλης Οικονόμου αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι σχολίασε πως η ομάδα του πρέπει να είναι διπλά προσεκτική, δεδομένου ότι προέρχεται από ένα διάστημα χωρίς αγώνες: «Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, μετά από ένα διάστημα χωρίς αγώνες. Για αυτό και πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί. Από την άλλη βέβαια δουλέψαμε σκληρά στις γιορτές και θέλω να πιστεύω πως σήμερα απέναντι σε μια αξιόμαχη και νεανική ομάδα, θα παρουσιαστούμε έτσι όπως πρέπει. Πλέον θα έχουμε αγώνες κάθε τρεις ημέρες και πρέπει να διαχειριστούμε σωστά την κούραση και να δείχνουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X