ΑΕΚ: Με ενιαίο όμιλο και πρεμιέρα 1η Οκτωβρίου το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γυναικών

ΑΕΚ: Για νέα νίκη στα Χανιά η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

Σε έναν όμιλο με 14 ομάδες θα πραγματοποιηθεί το νέο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γυναικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οριστικά με έναν όμιλο θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α’ Εθνική στο οποίο συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα θα συμμετάσχουν 14 Ομάδες από τις Οποίες θα υποβιβαστούν οι πέντε στην Β’ Εθνική. Όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά την χθεσινή της συνεδρίαση το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την Κυριακή 1η Οκτωβρίου.  Συγκεκριμένα η ΑΕΚ, Ο Παναθηναϊκός, ο Αστέρας Τρίπολης και οι Σειρήνες Γρεβενών είναι οι ομάδες που πήραν την άνοδο για την κορυφαία κατηγορία από την Β’ Εθνική, ενώ υποβιβάστηκαν ο Άρης, ο Λεοντικός Κηφισιάς, ο Οδυσσέας Μοσχάτου, οι Αβάντες Χαλκίδας ο Τριάντων Ιαλυσού και η Δόξα Πηγαδακίων. Στην κορυφαία κατηγορία υπάρχουν τρεις εκπρόσωποι από τη Βόρεια Ελλάδα, τρεις από την Κρήτη, τέσσερις από τη Θεσσαλία, τρεις από την Αττική και μια από την Πελοπόννησο. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν τη νέα σεζόν στο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας Γυναικών: ΠΑΟΚ, Σειρήνες Γρεβενών, Καστοριά Εργοτέλης, ΑΟ ΡΕΑ, ΟΦΗ, Λάρισα, Ελπίδες Καρδίτσας, Τρίκαλα, Βόλος 2004 Ολυμπιάδα Υμηττού, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X