Η Ιντερνασιονάλ θέλει τον Τάισον

Η Ιντερνασιονάλ θέλει τον Τάισον
Photo Credits: INTIME

Ο αδερφός του Τάισον έχει μπει στο παιχνίδι για την επιστροφή του 35χρονου μεσοεπιθετικού στην Ιντερνασιονάλ, έναν χρόνο πριν από την λήξη του συμβολαίου του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ έχει συμβόλαιο με τον Τάισον και την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπολογίζει πολύ στην ποιότητα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού. Ωστόσο ολοένα και πιο έντονες γίνονται οι φήμες ότι ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του για να κλείσει την καριέρα του στην Ιντερνασιονάλ.

Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου πήρε θέση σε όλες αυτές τις φήμες και μιλώντας στα ΜΜΕ της πατρίδας του τόνισε ότι ουδείς από την διοίκηση της Ιντερνασιονάλ -με την οποία ο Τάισον δεν είχε καλές σχέσεις και για αυτό αποχώρησε τον περασμένο Γενάρη- δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του.

Η δήλωση του Ντιέγκο Ντορνέλες, μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα. Πολύ περισσότερο αν κρίνει κανείς από τις απόψεις που εκφράζονται από άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντος του 35χρονου μεσοεπιθετικού.

Για παράδειγμα ένα ποστάρισμα του αδερφού του Τάισον, Ουμπέρτο Φρέιντα, θεωρείται από τα τοπικά ΜΜΕ -και προφανώς είναι- ως παραίνεση προς τον πρόεδρο της Ιντερνασιονάλ Αλεσάντρο Μπρασέλος να κινήσει τις διαδικασίες για την επιστροφή του στην πρώην ομάδα του.

«Πρόεδρε, κάνε το δικό σου κομμάτι της δουλειάς και το δικό μου έχει ήδη γίνει» έγραψε.

 

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X