Η Μπάγερν Μονάχου βάζει στη «βιτρίνα» τον Κίμιχ

Η Μπάγερν Μονάχου βάζει στη «βιτρίνα» τον Κίμιχ
Photo Credits: INTIME

Πωλητήριο στον Τζόσουα Κίμιχ ετοιμάζεται να βάλει η Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με το «Kicker», προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα για τον Χάρι Κέιν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζόσουα Κίμιχ, όπως αναφέρει το «Kicker», είναι μεταξύ των παικτών που η Μπάγερν Μονάχου σκέφτεται να πουλήσει, προκειμένου να δημιουργηθεί ο κατάλληλος χώρος στα ταμεία για τον Χάρι Κέιν.

Ο 28χρονος είναι βασικό μέλος των Βαυαρών, αγωνίζεται στην ομάδα εδώ και οκτώ χρόνια και μετράει συνολικά 350 εμφανίσεις και 40 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της.

Μάλιστα, η Λίβερπουλ φέρεται διατεθειμένη να κινηθεί για την απόκτησή του, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ θα ήθελε να ντύσει στα κόκκινα τον συμπατριώτη του.

Ο Γερμανός χαφ, στο πλαίσιο του να βρεθούν περισσότερα χρήματα για να χτυπήσει η Μπάγερν τον Άγγλο στράικερ της Τότεναμ, είναι στους παίκτες που μπορεί να “θυσιαστούν” αυτό το καλοκαίρι.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X