ΠΑΟΚ: Γάλλος διαιτητής στον δεύτερο αγώνα με την Μπειτάρ

ΠΑΟΚ: Γάλλος διαιτητής στον δεύτερο αγώνα με την Μπειτάρ
Photo Credits: INTIME

Η UEFA έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν το ματς του επαναληπτικού του Ισραήλ ανάμεσα σε Μπεϊτάρ και ΠΑΟΚ, με τον Μπενουά Μιλό να είναι ο άρχοντας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γαλλική θα είναι η σφυρίχτρα του δεύτερου αγώνα ανάμεσα σε Μπεϊτάρ και ΠΑΟΚ, με την UEFA να ορίζει τον Μπενουά Μιλό για να διευθύνει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του θα είναι οι Χιτσάμ Ζακράνι και Ζουλιέν Αούμπε, ενώ 4ος ορίστηκε ο Γέρεμι Στίνατ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 41χρονος Γάλλος σφύριξε σε 23 ματς στη Ligue 1, σε 3 στο Κύπελλο Γαλλίας και σε 2 στην Ligue 2, ενώ στο παρελθόν έχει διαιτητεύσει και ελληνικές ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, είχε σφυρίξει τη ρεβάνς του Αστέρα Τρίπολης με την Χιμπέρνιαν το 2018 για τα προκριματικά του Europa League, όπου οι Αρκάδες αποκλείστηκαν, ενώ ο Γάλλος διεθνής ρέφερι είχε διευθύνει και τον αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας-ΑΕΚ για τα προκριματικά του Champions League το 2017, όπου η «ένωση» ηττήθηκε με 1-0.

Υπενθυμίζεται πως κατά την χτεσινή μέρα, έγιναν γνωστοί οι διαιτητές της Τούμπας, με τον Ουκρανό, Μίκολα Μπαλάκιν να σφυρίζει στο πρώτο ματς.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X