Ντατόμε: «Είπα στον πατέρα μου ότι δεν θα έκανα αυτό που έκανε ο Σλούκας και με είπε μ@λ@κ@»

Ντατόμε: «Είπα στον πατέρα μου ότι δεν θα έκανα αυτό που έκανε ο Σλούκας και με είπε μ@λ@κ@»
Photo Credits: INTIME

Την έκπληξη του εξέφρασε ο Λουίτζι Ντατόμε έπειτα από την απόφαση του Σλούκα να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουίτζι Ντατόμε λίγο πριν την αποχώρηση του από το παρκέ -μετά το Μουντομπάσκετ-, έδωσε συνέντευξη στο podcast Area 52 και μίλησε για την εντύπωση που του έκανε η απόφαση του Σλούκα να πάει στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στην απόκτηση του Σίκμα από τον Ολυμπιακό.

Ο 35χρονος φόργουορντ όταν ρωτήθηκε για τον πρώην συμπαίκτη Σλούκα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έμεινα έκπληκτος. Όταν μίλησα μαζί του, όμως, κατάλαβα περισσότερα πράγματα. Μπορεί και να ‘ναι αλήθεια ότι το έκανε για οικονομικούς λόγους. Είπα στον πατέρα μου ότι δεν θα έκανα το ίδιο και μου απάντησε “γιατί είσαι μ@λ@κ@ς”».». Όσο για τον αντικαταστάτη του Σάσα Βεζένκοφ, Λούκα Σίκμα, στον Ολυμπιακό τόνισε πως είναι «πολύ περίεργος να δει τον αντίκτυπο αυτής της κίνησης».

Ο Ιταλός πρωταθλητής Ευρώπης το 2017 αποκάλυψε ακόμα πως είχε δύσκολες στιγμές κατά τη θητεία του στη Φενέρμπαχτσε, που του δημιούργησαν σκέψεις απόσυρσης. Αυτές ωρίμασαν την περασμένη σεζόν όταν έληξε το συμβόλαιό του.

Η συνέχειά του στο μπάσκετ δύσκολα θα τον βρει, πάντως, στον πάγκο κάποιας ομάδας, καθώς βρίσκει τον εαυτό του «ήσυχο», λέγοντας ότι δεν έχει το στιλ των περισσότερων προπονητών που συνεργάστηκε.

Ως προς την ερώτηση για τον πιο απαιτητικό αντίπαλο, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, κατονόμασε τον Ουίλ Κλάιμπερν.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X