Ο Μπαλόπουλος σταμάτησε τον Εουσέμπιο (VIDEO)

Ο Μπαλόπουλος σταμάτησε τον Εουσέμπιο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÌÐÁËÏÐÏÕËÏÓ ÓÊÅÕÏÖÕËÁÊÁÓ / ÁÅÊΟι Πορτογάλοι αλλά και η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα είπαν χθες το τελευταίο “αντίο” στον Εουσέμπιο σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Λισαβόνα. Ο “Μαύρος Πάνθηρας”, από τους σημαντικότερους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, τον Δεκέμβριο του 1968 σε ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1970, βρήκε μπροστά του τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ, Φώτη Μπαλόπουλο (είχε αποκτηθεί από την Προοδευτική το 1964 και αγωνίστηκε με τα κιτρινόμαυρα για πέντε χρόνια).

Ο Μπαλόπουλος που είχε αγωνιστεί δέκα φορές με το εθνόσημο, σε εκείνο το ματς κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον μεγάλο Εουσέμπιο στο “Καραϊσκάκη”, κάτι που κατάφερε να κάνει με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση. Μάλιστα η Ελλάδα είχε επικρατήσει με 4-2 των Πορτογάλων που δύο χρόνια νωρίτερα είχαν πάρει την τρίτη θέση στο Μουντιάλ της Αγγλίας.

Δείτε video από την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Πορτογαλία:

[youtube id=”gpHArUB6dxg”]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X