Τσαμπουκάς και αλλαγή συστήματος, έφεραν την ανατροπή της ΑΕΚ στο Αιγάλεω

Η φανέλα με το μήνυμα στον Παυλή από τον «Μήτσι» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

1063741Μέσα σε όλα όσα έγιναν την Κυριακή στο Αιγάλεω, κοντέψαμε να ξεχάσουμε και το αγωνιστικό κομμάτι. Το τελικό σκορ (1-2) και ο τρόπος που η ΑΕΚ ανέτρεψε τα δεδομένα πέρασαν στα ψιλά, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί μια ακόμα (την τρίτη) ανατροπή της Ένωσης  σε παιχνίδι που βρέθηκε να χάνει. Ενώ το παιχνίδι απέναντι στο Αιγάλεω δεν έχει καμία σχέση με τις συνθήκες που είχαν να αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές στο Ηράκλειο απέναντι στον Ηρόδοτο, όπου και εκεί έφτασαν στην νίκη με γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Είναι σαφές ότι στο πρώτο μέρος οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν να εμφανίσουν την ανωτερότητα και την ποιότητα που έχουν σαν ομάδα. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε στο γήπεδο μια … άλλη ομάδα. Παίκτες αποφασισμένοι για όλα, παίκτες που έτρωγαν «σίδερα», παίκτες που είχαν δώσει όρκο τιμής να μην φύγουν από το γήπεδο αν δεν έπαιρναν την νίκη.

Η αποφασιστικότητα και το πάθος τους ξεχείλιζε και αυτά τα στοιχεία αποτέλεσαν τον καταλυτικό παράγοντα για να έρθουν τα δύο γκολ και η συνάμα η νίκη με 2-1. Ποτέ άλλοτε την φετινή σεζόν δεν είχε εμφανίσει η ΑΕΚ τόσο μεγάλο πάθος και τσαμπουκά σε παιχνίδι της. Όταν όμως οι παίκτες αποφάσισαν να μπουν με το «μαχαίρι» στο στόμα έγιναν όλα πιο εύκολα.

Όλα όσα προηγήθηκαν μέσα στην εβδομάδα, μετά τον αποκλεισμό από τον Αγροτικό Αστέρα, τους πείσμωσε ακόμα περισσότερο και την Κυριακή στο Αιγάλεω, έβγαλαν ψυχικά αποθέματα και πάθος που τους έδωσαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη.

Ιδιαίτερη μνεία όμως αξίζει να γίνει και στο προπονητικό τιμ για τις άμεσες κινήσεις που έκανε στο δεύτερο μέρος. Με την ομάδα να χάνει 1-0 στο πρώτο ημίχρονο, ο Δέλλας έβγαλε τον αρνητικό Πόποβιτς βάζοντας τον Ντακόλ. Γέμισε την περιοχή με δύο ψηλά κορμιά και έβαλε και τον Γροντή προκειμένου να μπορέσει να πάρει πράγματα και από τα άκρα. Η αλλαγή συστήματος σε 4-4-2 έδωσε ώθηση στην ομάδα, η οποία κατάφερε να εμφανίσει πολλούς παίκτες εντός και γύρω από την αντίπαλη περιοχή. Το αποτέλεσμα ήταν να πιέσει μέχρι και το τέλος και να φτάσει εν τέλει στο διπλό, με το γκολ του Μπρέσεβιτς στο 89ο λεπτό.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X