Τελικές επαφές για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Κουρμπέλη από την ΑΕΚ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kourbelisΤο μεταγραφικό ντεμαράζ της ΑΕΚ ξεκίνησε με την απόκτηση του Γιώργου Σαρρή και φαίνεται πως θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Όπως σας έχει αποκαλύψει το enwsi.gr, στην ΑΕΚ θέλουν τον ποδοσφαιριστή και βάσει των επαφών που υπάρχουν με τον Αστέρα Τρίπολης φαίνεται πως τα πάντα είναι πλέον θέμα ημερών (αν όχι ωρών).

Στην Ενωση επιθυμούν να κλείσουν άμεσα τη μεταγραφή του μεγαλύτερου ταλέντου στη χώρα για τον χώρο της άμυνας και δεν επιθυμούν να γίνει σίριαλ. Ειδικά από τη στιγμή που είναι απόλυτα θετικός και ο ποδοσφαιριστής, δεν φαίνεται να υπάρχει πλέον κανένα εμπόδιο. Η προσέγγιση με την ομάδα της Αρκαδίας υπάρχει από το καλοκαίρι, αλλά πλέον θα υπάρξει και οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Στην ΑΕΚ επιθυμούν να αποκτήσουν τώρα τον Κουρμπέλη και είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξουν ακόμα και ανακοινώσεις εντός της εβδομάδας (στα πρότυπα των καλοκαιρινών με Μάνταλο και Φαγιέ). Και ξέρουν καλά, πως αυτός είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να γίνει μελλοντικά ο ηγέτης στην «κιτρινόμαυρη» άμυνα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X