Σας το αποκαλύψαμε και ...έγινε!

Σας το αποκαλύψαμε και ...έγινε!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sarris ergotelisΤο enwsi.gr σας αποκάλυψε τα ξημερώματα της Κυριακής ότι ο Γιώργος Σαρρής του Εργοτέλη είναι βασικός υποψήφιος για να ντυθεί το καλοκαίρι στα κιτρινόμαυρα. Όλα δείχνουν ότι δικαιωθήκαμε, αφού οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και ο παίκτης θεωρείται ήδη “κλεισμένος”.

Φανέλα ίδιου χρώματος, αλλά σε διαφορετική πόλη θα φοράει την επόμενη αγωνιστική σεζόν ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός του Εργοτέλη. Οι πληροφορίες για τις οποίες σας ενημέρωσε πρώτο το enwsi.gr πριν από δύο μέρες, επιβεβαιώθηκαν ανεπίσημα από την πλευρά της κρητικής ομάδας, οι άνθρωποι της οποίας χαρακτηρίζουν “τελειωμένη” τη μετακίνηση του Σαρρή στην ΑΕΚ. Για ευνόητους λόγους βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχουν επίσημες τοποθετήσεις ούτε απ’ την πλευρά της Ένωσης, ούτε απ’ αυτή του ποδοσφαιριστή, αφού το πρωτάθλημα της Super League βρίσκεται σε εξέλιξη και ο ταλαντούχος αμυντικός αποτελεί βασικό στέλεχος της ενδεκάδας του Εργοτέλη. Το μόνο που μένει όμως για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παίκτη στον δικέφαλο είναι οι ανακοινώσεις.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για έναν απ’ τους πιο ποιοτικούς ανερχόμενους Έλληνες κεντρικούς αμυντικούς, με γεμάτες από συμμετοχές σεζόν τα τελευταία χρόνια και με ιδιαίτερα δυναμικό στυλ παιχνιδιού, το οποίο χρειάζεται η ΑΕΚ να έχουν οι ποδοσφαιριστές της την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Football league.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X