ΑΕΚ: Πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το Σούπερ Καπ με Ολυμπιακό!

Μαντάλινιτς: «Είμαστε Πρωταθλητές, γιατί μείναμε μαζί ο ένας για τον άλλον»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ περιμένει να μάθει την ημερομηνία που θα διεξαχθεί το φετινό Σούπερ Καπ απέναντι στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με έναν σημαντικό αγώνα θα ανοίξει φέτος η σεζόν για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία πριν την πρεμιέρα της Handball Premier θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για το Σούπερ Καπ.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Κυπελλούχο Ολυμπιακό διεκδικώντας το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Όπως ανακοίνωσε η ΟΧΕ το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 23-24 Σεπτεμβρίου κάτι που σημαίνει πως το Σούπερ Καπ θα διεξαχθεί τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν. Η ΟΧΕ βρίσκεται σε αναζήτηση τόσο της έδρας όσο και της ημερομηνίας που θα διεξαχθεί ο αγώνας. Να θυμίσουμε πως η ομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της την προσεχή Δευτέρα στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» ενώ στις αρχές Αυγούστου θα βρεθεί για μια ακόμη φορά στη Βόρεια Μακεδονία όπου θα πάρει μέρος στο τουρνουά της Στρούγκα. Στη συνέχεια στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της θα δώσει δυνατά φιλικά στο τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» το οποίο θα διοργανώσει για 4η χρονιά η ΑΕΚ.

Πάνος Λούπος: Με... οδηγό την ΕΝΩΣΗ η ΑΕΚ θα πετύχει ξανά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X