Αλβανός: «Είναι μονόδρομος η νίκη»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alvanosΣτην ιστοσελίδα της ΟΧΕ μίλησε ο Αλέξης Αλβανός. Ο έμπειρος αθλητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα Χάντμπολ, και στους αγώνες που δίνει για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2015. Μάλιστα, όσον αφορά για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Ολλανδία, ο Αλβανός τόνισε πως η νίκη είναι μονόδρομος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Αλβανού:

«Το ευτυχές είναι ότι βλέπουμε καινούργια παιδιά να μπαίνουν στην Εθνική Ομάδα και να δίνουν το 100%. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και ιδιαίτερα σε αυτά τα παιδιά, τα οποία υπό το βάρος της πρώτης εμφάνισης κατάφεραν να ανταπεξέλθουν επάξια στο κρίσιμο αυτό ματς».

Για το ματς της Τετάρτης κόντρα στην Ολλανδία είπε: «Είναι μονόδρομος η νίκη αν θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί στην πρόκριση. Είναι μια νεανική και δυνατή ομάδα που παίζει πειθαρχημένο χάντμπολ, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά».

Για τον διαφορετικό ρόλο του στο παιχνίδι με το Ισραήλ, αυτόν της δημιουργίας είπε: «Ο κάθε παίκτης πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα με την άμυνα. Η συγκεκριμένη άμυνα έπρεπε να διασπαστεί από τα εξτρέμ και τα πίβοτ και αυτό έπρεπε να κάνουμε. Σημασία δεν έχουν τα γκολ, αλλά να κερδίζει η ομάδα».

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X