Το κατηγορητήριο για τους συλληφθέντες

VIDEO από την κάμερα του enwsi.gr με φωτιές και επεισόδια απο το Αιγάλεω
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

1063747Βαρύ είναι το κατηγορητήριο για τους συλληφθέντες των επεισοδίων στο παιχνίδι της ΑΕΚ με το Αιγάλεω. Όπως ανακοίνωσε η  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, σχηματίστηκε δικογραφία που αφορά τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, της απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της αντίστασης και της παράβασης των Νόμων περί όπλων, περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί εξωσχολικού αθλητισμού.

Αναλυτικά

 «Χθες (5-1-2014) το μεσημέρι πριν και κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα για το Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», οπαδοί των δύο ομάδων εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, συνεπλάκησαν μεταξύ τους και επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων που επενέβησαν.

Από τις αστυνομικές δυνάμεις συνελήφθησαν έξι (6) άτομα και προσήχθησαν άλλα σαράντα οκτώ (48) άτομα.

Ειδικότερα συνελήφθησαν έξι (6) ημεδαποί ηλικίας 18-43 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, της απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της αντίστασης και της παράβασης των Νόμων περί όπλων, περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί εξωσχολικού αθλητισμού.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια συνεχίζεται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X