Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Άκυρο στην Γουέστ Χαμ για Μαγκουάιρ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Άκυρο στην Γουέστ Χαμ για Μαγκουάιρ
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έριξε άκυρο στη Γουέστ Χαμ για τον δανεισμό του Χάρι Μαγκουάιρ, έστω και αν είναι κοντά στην έξοδο από το Ολντ Τράφορντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν υπολογίζει τον Χάρι Μαγκουάιρ, ο Τεν Χαχ τον καθαίρεσε από αρχηγό και ο διεθνής Άγγλος αμυντικός είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από το Ολντ Τράφορντ.

Παρ’ όλα αυτά, δεν σημαίνει πως θα τον δώσει όσο όσο ή πως όποια ομάδα ενδιαφερθεί, αμέσως θα της τον δώσει. Η Γουέστ Χαμ εισέπραξε αρνητική απάντηση από τους κόκκινους διαβόλους.

Η κάτοχος του Conference League, κατέθεσε πρόταση δανεισμού για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό, με την Γιουνάτεντ να απορρίπτει την προσφορά των «σφυριών».

Η Γιουνάιτεντ πριν από τέσσερα χρόνια, δαπάνησε 80 εκατ. ευρώ για τον Μαγκουάιρ και θέλει ένα ποσό κοντά στα 50 εκατ. για να τον πουλήσει.

Η Γουέστ Χαμ δεν μπήκε σε διαδικασία αγοράς του, προσπάθησε να τον δανειστεί, αλλά εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπές «όχι» από την ομάδα του Μάντσεστερ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X