Αποφάσεις για αναβάθμιση της διαιτησίας από ΕΣΑΠ - ΚΕΔ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

esap-ked1Την απόφαση να αναβαθμιστεί η αξιοπιστία και η ποιότητα της διαιτησίας στο επαγγελματικό βόλεϊ, έλαβαν από κοινού η ΕΣΑΠ και η ΚΕΔ.

Πιο συγκεκριμένα, στην καθιερωμένη τακτική συνάντηση των δύο φορέων έγινε ο απολογισμός του Α΄ γύρου όπου παρατηρήθηκαν καλές διαιτησίες αλλά και λάθη και παραλείψεις που εντοπίστηκαν και συζητήθηκαν για να μην επαναληφθούν ειδικά στον Β΄ γύρο και στα πλέι οφ όπου ο ανταγωνισμός θα είναι εντονότερος.

Μετά την συνάντηση, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος είπε: «Ελπίζουμε πως με την καλή συνεργασία αλλά και τη διαρκή επιμόρφωση των διαιτητών θα έχουμε καλύτερες διαιτησίες στο πρωτάθλημα. Βασικός σκοπός της ΕΣΑΠ είναι η αναβάθμιση και η αξιοπιστία του πρωταθλήμα της Volleyleague ΟΠΑΠ και προς αυτήν την κατεύθυνση πιστεύουμε πως θα έχουμε σύμμαχο το Σώμα των διαιτητών».

Αναλυτικά οι αποφάσεις: 

Να γίνει σεμινάριο διαιτησίας για όλους τους διαιτητές.

Να μειωθεί η λίστα των 26 αξιολογημένων διαιτητών.

Να απελευθερωθεί ο ορισμός διαιτητών από διαφορετικούς συνδέσμους σε σχέση με το γηπεδούχο σωματείο μετά και τη σχετική έγκριση που υπήρξε από την ΕΣΑΠ λόγω του κόστους μετακινήσεων.

Να εξεταστεί η περίπτωση ορισμού τεσσάρων εποπτών στους αγώνες του Β΄ γύρου και των πλέι οφ.

Να δημιουργηθεί Επιτροπή Διαιτησίας ΕΣΑΠ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X