Ελευθερούπολη και Νέα Καρβάλη στο... πόδι για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Ελευθερούπολη και Νέα Καρβάλη στο... πόδι για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Ο κόσμος της ΑΕΚ έδωσε δυναμικό παρών για την κούπα του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος της ΑΕΚ βρέθηκε στην Ελευθερούπολη και στην Νέα Καρβάλη για την κούπα!

Στην Ελευθερούπολη βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου το τρόπαιο του πρωταθλήματος που κατέκτησε η ΑΕΚ.  Εκεί περίπου 200 οπαδοί είχαν την ευκαιρία να το δουν και να φωτογραφηθούν με αυτό, σε μια εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτείας των τοπικών αρχών.

Το πρωί της Κυριακής το τρόπαιο βρέθηκε στη Νέα Καρβάλη, μια από τις πιο γνωστές προσφυγουπόλεις της Ελλάδας, την οποία ίδρυσαν πρόσφυγες από την Καππαδοκία. Η κατάσταση ήταν ίδια με την κούπα να γίνεται τόπος «λατρείας» για τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Ελευθερούπολη και Νέα Καρβάλη στο... πόδι για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ) Ελευθερούπολη και Νέα Καρβάλη στο... πόδι για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ) Ελευθερούπολη και Νέα Καρβάλη στο... πόδι για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ) Ελευθερούπολη και Νέα Καρβάλη στο... πόδι για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ) Ελευθερούπολη και Νέα Καρβάλη στο... πόδι για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ) Ελευθερούπολη και Νέα Καρβάλη στο... πόδι για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ) Ελευθερούπολη και Νέα Καρβάλη στο... πόδι για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ) Ελευθερούπολη και Νέα Καρβάλη στο... πόδι για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ) Ελευθερούπολη και Νέα Καρβάλη στο... πόδι για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ) Ελευθερούπολη και Νέα Καρβάλη στο... πόδι για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X