Πέμπτο σερί ματς πρωταθλήματος που δέχτηκε γκολ

Πέμπτο σερί ματς πρωταθλήματος που δέχτηκε γκολ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

argyriouΑπό την 1η Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα, η ΑΕΚ έχει δώσει συνολικά επτά παιχνίδια. Πέντε για το πρωτάθλημα και δύο για το κύπελλο. Και σε γενικές γραμμές η απόδοση της σε αυτό το διάστημα, έχει κυμανθεί σε μέτρια επίπεδα. Με εξαίρεση το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα (7-1), στα υπόλοιπα οι κιτρινόμαυροι αντιμετώπισαν μεγάλες δυσκολίες. Χαρακτηριστικό γνώρισμα πάντως των αγώνων αυτών, αποτελεί το γεγονός ότι η Ένωση δέχτηκε γκολ. Πρόκειται για πέντε σερί παιχνίδια, στα οποία ο αντίπαλος βρήκε τον τρόπο να σκοράρει και να κάνει την ζωή δύσκολη των κιτρινόμαυρων. Το ξεκίνημα έγινε απέναντι στον ΠΑΟ Κρουσσώνα (7-1) και ακολούθηκαν τα ματς με τον Αστέρα Βάρης (1-1), τον Ηρόδοτο (1-2), την Κηφισιά (4-2) και χθες το Αιγάλεω.

Πρόκειται για ένα ζήτημα που απασχολεί εδώ και καιρό τον Τραϊανό Δέλλα, που είδε και χθες τους αντιπάλους της ΑΕΚ να φτάνουν στην επίτευξη ενός τέρματος, άσχετα αν οι κιτρινόμαυροι έδειξαν πάθος και τσαμπουκά, φτάνοντας σε μια παλικαρίσια νίκη.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X