Κωνσταντόπουλος: «Έχω μάθει να κάνω υπομονή»

Κωνσταντόπουλος: «Έχω μάθει να κάνω υπομονή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

DIMIΟ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη εμφάνιση του με την φανέλα της Μίντλεσμπρο, στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Χαλ. Και μπορεί η ομάδα του να ηττήθηκε με 2-0 και να αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης, ωστόσο τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης αφιέρωσαν αρκετό χώρο,  για να φιλοξενήσουν τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, ξεκαθάρισε ότι η θέση στην οποία αγωνίζεται χρειάζεται υπομονή, ένα στοιχείο που του έχει χρειαστεί στην καριέρα του. «Πρέπει να ξέρεις να κάνεις υπομονή. Πέρασα αυτή την κατάσταση, ενώ το αίσθημα είναι πολύ καλό όταν έρχεται η ώρα να για να παίξεις. Νομίζω ότι όλοι οι τερματοφύλακες πρέπει να σκέφτονται έτσι. Το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς είναι να δουλεύει σκληρά, να προσέχει τον εαυτό του και να ελπίζει ότι θα εντυπωσιάσει τον προπονητή του, ώστε να έρθει η ευκαιρία του».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X