"Αφιερωμένη στον Παυλή η νίκη" (VIDEO)

"Αφιερωμένη στον Παυλή η νίκη" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

karagiolidisΟ Φώτης Καραγκιολίδης μίλησε αποκλειστικά στη WEB TV του enwsi.gr για τα όσα έζησε στον αγωνιστικό χώρο του Αιγάλεω, για τον τρόπο που κατάφερε να ανατρέψει το σκορ η ΑΕΚ και για τον Μιχάλη Παυλή.

Το β’ ημίχρονο της αναμέτρησης Αιγάλεω – ΑΕΚ πρέπει να ήταν το πιο δύσκολο στην καριέρα του Φώτη Καραγκιολίδη. Με το ένα μάτι κοίταζε τα όσα συνέβαιναν στο γήπεδο προκειμένου να μη δεχθεί γκολ και με το άλλο μάτι προσπαθούσε να αποφύγει τα δεκάδες αντικείμενα που εκσφενδόνιζαν οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας προς το μέρος του. Από δυναμιτάκια μέχρι καρέκλες, πέτρες, αναπτήρες, κέρματα και ό, τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Λίγες ώρες αργότερα, εμφανώς πιο ήρεμος αφού γλίτωσε τα χειρότερα μίλησε στην κάμερα του enwsi.gr:

“Ήταν δύσκολα γιατί βρισκόμουν μπροστά απ’ τους οπαδούς του Αιγάλεω, οι οποίοι σε όλη διάρκεια πετούσαν αντικείμενα, αλλά προσπαθούσα να μην επηρεαστώ για να είμαι συγκεντρωμένος στον αγώνα, ώστε να βοηθήσω κι εγώ για να πάρουμε τη νίκη. Στο τέλος όταν όταν άρχισε και πάλι το ματς ο διαιτητής πετούσαν καρέκλες, είχαν βάλει φωτιές, αλλά αφού δεν έπαθε κανείς τίποτα, τέλος καλό, όλα καλά. Είναι ωραίο να υπάρχει κόσμος κι από τις δύο ομάδες στο γήπεδο, αλλά τα υπόλοιπα που έγιναν είναι εκτός ποδοσφαίρου. Τα επεισόδια δεν είναι ωραία πράγματα. Ο κόσμος της ΑΕΚ πάντως σε κάθε αγώνα μας στηρίζει απίστευτα και είναι μαζί μας”.

Η ΑΕΚ έδειξε τσαμπουκά και περίσσιο πάθος στο β’ ημίχρονο, γεγονός που στάθηκε στις δηλώσεις του και ο τερματοφύλακας της ομάδας:

“Πρώτη φορά απ’ όσο είμαι στην ομάδα δείξαμε ότι θέλουμε ένα παιχνίδι τόσο πολύ. Είχαμε πάθος, είχαμε δύναμη και γι’ αυτό νομίζω ότι γύρισε και το παιχνίδι και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους έπαιξαν και στο τεχνικό επιτελείο. Βεβαίως μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Έχουμε την ποιότητα ως ομάδα. Το θέμα είναι ψυχολογικά μέσα στο γήπεδο πως το αντιμετωπίζει ο καθένας. Εγώ ήμουν σίγουρος κάποια στιγμή ότι θα το γυρίσουμε το παιχνίδι, παρά το ότι δεχθήκαμε πρώτοι γκολ.

Χρειαζόμασταν μια νίκη για να μας δώσει ώθηση. Τον τελευταίο καιρό χάσαμε κάποιους βαθμούς στο πρωτάθλημα, είχαμε και τον αποκλεισμό στο κύπελλο και γι’ αυτό θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη σε αυτό το ματς.”

Όσο για το που αφιερώνει τη νίκη της ΑΕΚ μέσα στο Αιγάλεω, ο Φώτης Καραγκιολίδης ήταν ξεκάθαρος:

“Την αφιοερώνουμε πρώτα απ’ όλα στον Μιχάλη (Παυλή) που σταμάτησε το ποδόσφαιρο και μεσά στον κόσμο και στο τεχνικό επιτελείο”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Φώτη Καραγκιολίδη στο enwsi.gr:

[youtube id=”2_jER0j6Qy0″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X