«Βγάζει μάτια» ο Μάνταλος και ανεβάζει στα ύψη τις προσδοκίες για το μέλλον

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mantalos1Φέτος, είναι η χρονιά της…απογείωσης. Μετρήστε και θα συμφωνήσετε: 15 αγώνες πρωταθλήματος, με τέσσερα γκολ σε 17 προσπάθειες. Με 10/36 γεμίσματα προς την αντίπαλη περιοχή, με 98 πάσες, με 34 κερδισμένα φάουλ. Ο Πέτρος Μάνταλος βγάζει…μάτια στην τελευταία του σεζόν με τη φανέλα της Ξάνθης και δείχνει ξεκάθαρα προς όλους πως η ΑΕΚ έκανε διάνα με την απόκτηση του.

Βλέπετε, πέραν των αριθμών, υπάρχει η εικόνα. Ο Μάνταλος είναι ο ηγέτης της ακριτικής ομάδας, αυτός που γεμίζει το γήπεδο, της δίνει οντότητα μεσοεπιθετικά. Είναι ο μαέστρος της ομάδας, καθώς από τα πόδια του αρχίζουν και τελειώνουν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο τρόπος που «χόρεψε» όλη την άμυνα του ΠΑΟΚ στο γκολ, οι μαγικές κινήσεις του δείχνουν την τεράστια ποιότητα. Ο Μάνταλος κάνει εντυπωσιακή σεζόν και βρίσκεται ήδη ψηλά στην ατζέντα του Σάντος για την Εθνική ομάδα.

Στην ΑΕΚ αδημονούν για να κυλήσει ο χρόνος και να φορέσει ο Μάνταλος τα «κιτρινόμαυρα». Οι προσδοκίες έχουν φτάσει στα ύψη, καθώς γίνεται σαφές πως ο 23χρονος άσος προαλείφεται για ηγέτης της ομάδας. Θα είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά, που θα οδηγεί την Ενωση με ασφάλεια στην επιτυχία. Καθοριστικό θα είναι σε αυτό πως μετρά ήδη πέντε χρόνια παρουσίας σε υψηλό επίπεδο και είναι έτοιμος να γίνει πρωταγωνιστής στην αναγέννηση της ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X