Μόρας: "Αν έρθει καλή πρόταση ίσως γυρίσω στην Ελλάδα"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

morasΟ πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Βαγγέλης Μόρας έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό, “Nova Σπορ FM” και μίλησε για το ποδοσφαιρικό μέλλον του, που θεωρεί πιο πιθανό να τον βρει και πάλι στην Ιταλία, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Κάθε φορά που βρίσκομαι στο τέλος του συμβολαίου μου το σκέφτομαι. Τι θα έρθει δεν το ξέρω. Είναι πιο εύκολο για εμένα να βρω μια ομάδα στην Ιταλία. Εδώ είναι η αγορά που με γνωρίζει καλά. Η αλήθεια είναι ότι το απολαμβάνω να παίζω στο Καμπιονάτο. Και τώρα μπορώ να φύγω αν έρθει μια καλή πρόταση. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις. Θα τα βάλουμε κάτω από εβδομάδα για να δούμε τι θα γίνει. Δεν το σκέφτομαι όμως τόσο το μέλλον τώρα γιατί έχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να επιστρέψω. Αν έρθει μια καλή πρόταση γιατί να πω όχι. Ψάχνω ένα συμβόλαιο να με καλύπτει με όλη τη σημασία που έχει η λέξη καλύπτω για έναν ποδοσφαιριστή θα το σκεφτώ».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X