Νέστορ Αραούχο: Βασικός στο 3-0 της Αμέρικα κόντρα στην Πουέμπλα (VIDEO)

Νέστορ Αραούχο: Βασικός στο 3-0 της Αμέρικα κόντρα στην Πουέμπλα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι Μεξικανοί συνεχίζουν να αναφέρουν ως τελειωμένη την υπόθεση του Νέστορ Αραούχο στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως απόλυτα βασικός λογίζεται ο Νέστορ Αραούχο στην Κλαμπ Αμέρικα.

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει κάνει πρόταση και σύμφωνα με τα Μεξικανικά ΜΜΕ να έχει γίνει αποδεκτή από την ομάδα για την αγορά του Μεξικανού στόπερ, ωστόσο, ο ίδιος αγωνίστηκε κανονικά τα ξημερώματα στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του πριν την διακοπή του πρωταθλήματος.

Η Αμερικα νίκησε με 3-0 την Πουέμπλα με τον μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ να παίζει δεξί στόπερ μαζί με τον Ουρουγουανό Κάσερες. Οπως θα δείτε στο βίντεο ο Αραούχο παίζει με το νούμερο 14 και κάνει μια καίρια επέμβαση σε τετ α τετ αντιπάλου στο 0-0 ενώ βγάζει με μια καταπληκτική μπαλιά 50 μέτρων τετ α τετ συμπαίκτη πάλι στην αρχή του αγώνα.

Οι Μεξικάνοι έντυσαν στα κιτρινόμαυρα τον Αραούχο

Για συμφωνία της ΑΕΚ με την Κλαμπ Αμέρικα για την απόκτηση του Νέστορ Αραούχο γίνεται λόγος στο Μεξικό.

«Ο Μεξικανός στόπερ είναι μια ανάσα από το να μετακινηθεί στην Ευρώπη, στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, του Ορμπελίν Πινέδα και του Ροδόλφο Πισάρο. Υπάρχει συμφωνία με την Αμέρικα και απομένει μόνο να αποκτήσει έναν στόπερ για να τον αφήσει να φύγει», τονίζει ο δημοσιογράφος Ντανιέλ Βελάσκο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 32χρονος άσος έπαιξε τα ξημερώματα βασικός και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, στη νίκη της Κλαμπ Αμέρικα επί της Πουέμπλα με 3-0 για το πρωτάθλημα του Μεξικού.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X