Οι Μεξικάνοι έντυσαν στα κιτρινόμαυρα τον Αραούχο - «Συμφωνία με ΑΕΚ, θα φύγει όταν πάρει παίκτη η Αμέρικα»

Οι Μεξικάνοι έντυσαν στα κιτρινόμαυρα τον Αραούχο - «Συμφωνία με ΑΕΚ, θα φύγει όταν πάρει παίκτη η Αμέρικα»
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζουν στο Μεξικό να γράφουν για τον Νέστορ Αραούχο και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για συμφωνία της ΑΕΚ με την Κλαμπ Αμέρικα για την απόκτηση του Νέστορ Αραούχο γίνεται λόγος στο Μεξικό.

«Ο Μεξικανός στόπερ είναι μια ανάσα από το να μετακινηθεί στην Ευρώπη, στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, του Ορμπελίν Πινέδα και του Ροδόλφο Πισάρο. Υπάρχει συμφωνία με την Αμέρικα και απομένει μόνο να αποκτήσει έναν στόπερ για να τον αφήσει να φύγει», τονίζει ο δημοσιογράφος Ντανιέλ Βελάσκο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 32χρονος άσος έπαιξε τα ξημερώματα βασικός και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, στη νίκη της Κλαμπ Αμέρικα επί της Πουέμπλα με 3-0 για το πρωτάθλημα του Μεξικού.

Στο μεταξύ, νωρίς το απόγευμα, πιθανότατα λίγο μετά τις 17:00, προσγειώνεται στην Αθήνα με πτήση μέσω Ζυρίχης, ο Ροδόλφο Πισάρο. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ και έχοντας μείνει ελεύθερος από την Ίντερ Μαϊάμι, απομένουν τα διαδικαστικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Τη Δευτέρα (και αφού θα έχει ξεκουραστεί από το υπερατλαντικό ταξίδι) ο Μεξικανός άσος θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και θα υπογράψει για 2+1 χρόνια, με τις απολαβές του περίπου στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο Πισάρο, διακαής μεταγραφικός πόθος του Ματίας Αλμέιδα καθώς είχαν συνεργαστεί στην Τσίβας, θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Αργεντινού προπονητή και δεν θα χρειαστεί χρόνο για τη φυσική του κατάσταση, αφού προέρχεται από φουλ σεζόν στο MLS.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X