Πρόκριση μέσα στην Σαλαμίνα η ΑΕΚ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek_salasΗ ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ νίκησε εκτός έδρας την Σαλαμίνα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Αν και η Ένωση δεν είχε τον προπονητή της, Δημήτρη Κουνταρδά στον πάγκο της (έχει ταξιδέψει στην Αμερική) κατάφερε να πάρει το εισιτήριο υπό τις οδηγίες του Γρηγόρη Γκουγκουλίτσα. Οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη στη ψυχή, τη δύναμη και την καταπληκτική άμυνα που της έδωσαν ένα προβάδισμα ασφαλείας (0-5). Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 3-5. Τα γκολ για την ΑΕΚ πέτυχαν οι Ντέλος (2), Μπακάλης Μόστριος και Βλυσσίδης. Στα προημιτελικά του Κυπέλλου η Ένωση θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Ρέθυμνο – Αίας Παλλήνης.

ΑΕΚ: Σταυρινός, Ντέλος, Μπακάλης, Καραθανασόπουλος, Τόκας, Αλεξανδρόπουλος, Τηλιγαδάς, Καϊτάνης, Παύλου, Μόστριος, Τσαμούρας, Λαζαρίδης, Μωραλόγλου, Βλυσσίδης.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X