Μπακασέτας και Σιώπης πήραν το... αίμα τους πίσω: Η επική φάρσα στον τεχνικό της Τράμπζονσπορ, Νέναντ Μπιέλιτσα (VIDEO)

Μπακασέτας και Σιώπης πήραν το... αίμα τους πίσω: Η επική φάρσα στον τεχνικό της Τράμπζονσπορ, Νέναντ Μπιέλιτσα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μπακασέτας και Σιώπης έκαναν επική φάρσα στον τεχνικό της Τράμπζονσπορ, Νέναντ Μπιέλιτσα παίρνοντας εκδίκηση και για τους συμπαίκτες τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θύμα φάρσας για μερικά δευτερόλεπτα έπεσε ο τεχνικός της Τράμπζονσπορ, Νέναντ Μπιέλιτσα στην προπόνηση της Παρασκευής (14/7) στην Τράμπζονσπορ από τους Μπακασέτα, Σιώπη.

Ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές αυτής της φάρσας; Οι Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης. Οι δύο Έλληνες διεθνείς έστησαν μία ψεύτικη «κοκορομαχία», έναν καυγά κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τράμπζονσπορ υπό βροχή. Άρχισαν να σπρώχνονται μεταξύ τους και επενέβησαν οι συμπαίκτες τους. Αρχικά ο Μπιέλιτσα «τσίμπησε», αλλά το κατάλαβε γρήγορα περί τίνος πρόκειται.

Οι παίκτες της Τραμπζονσπόρ έστησαν τη σκηνή για να «εκδικηθούν» τον προπονητή τους για αυτό που έκανε πριν από λίγες μέρες.

Ο Μπιέλιτσα ζήτησε από τους παίκτες του να ξαπλώσουν στο γρασίδι και να κλείσουν τα μάτια τους για να ξεκουραστούν κάνοντας διαλογισμό. Όταν το έκαναν αυτό, ο Μπιέλιτσα, συνοδευόμενος από το επιτελείο του, έφυγε από το γήπεδο και οι παίκτες παρέμειναν «κοιμισμένοι» για αρκετή ώρα, περιμένοντας το σήμα του για να κινηθούν.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X