Το χρηματιστήριο του παιχνιδιού Αιγάλεω - ΑΕΚ με τον δείκτη τιμών του Enwsi.gr

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

xrimaΔιαβάστε στο Enwsi.gr, που κινήθηκαν οι κιτρινόμαυρες «μετοχές» στο ματς με το Αιγάλεω:

LIMIT DOWN (προς τα κάτω)

Ζντράφκο Πόποβιτς: Ακόμα ένα παιχνίδι στο οποίο ο Κροάτης ήταν εκτός κλίματος. Ελάχιστες πρωτοβουλίες και αυτές ημιτελείς. Ούτε καν καλά στημένα δεν είχε και δικαίως αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Νίκος Γεωργέας: Ήταν απ’ αυτούς που έπεσαν περισσότερο στην παγίδα των αντιπάλων και έχασε την ψυχραιμία του και το καθαρό μυαλό του. Στέκεται και άτυχος στην φάση του γκολ του Αιγάλεω και την σπρώχνει στα δίχτυα.

Νίκος Αργυρίου: Τον αποσυντόνισαν τελείως οι συνθήκες που επικρατούσαν στο παιχνίδι στο Αιγάλεω. Και δεν κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά ούτε στα αμυντικά καθήκοντα, αλλά ούτε και στην επιθετική λειτουργία.

ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ (ούτε κάτω, ούτε πάνω)

Βαγγέλης Πλατέλλας: Το πάλεψε πολύ το παιχνίδι. Δεν κρύφτηκε, παρά τις κλωτσιές που δέχθηκε, πήρε προσπάθειες πάνω του και προσπάθησε να απειλήσει. Είχε ωστόσο και τραβηγμένες ενέργειες. Θαυμαστή αυτοπεποίθηση αρπάζοντας την μπάλα για να εκτελέσει το πέναλτι.

Σταύρος Πεταυράκης: Έβγαλε πάθος, έβγαλε και δύναμη στο γήπεδο. Ανέβηκε στα τελευταία λεπτά και βοήθησε ώστε να ανεβεί ολόκληρη η ομάδα. Δεν ήταν ωστόσο στην θέση του, στην φάση του γκολ του Αιγάλεω.

Σταύρος Σταθάκης: Από τους πιο παθιασμένους παίκτες της ΑΕΚ και απ’ αυτούς που έμπαιναν ίσως με την περισσότερη δύναμη σ’ όλες τις σκληρές μάχες. Δεν «κώλωσε» πουθενά. Ζήτημα ήταν το λάθος που κάνει στην αρχή της φάσης του γκολ του Αιγάλεω, καθώς και δυο στο δεύτερο ημίχρονο.

Μιγκέλ Κορδέρο: Επηρεάστηκε και αυτός πολύ από τις κλωτσιές και τις προκλήσεις των αντιπάλων. Έχασε την αυτοσυγκέντρωση του και δεν είχε  καθαρό μυαλό. Φάνηκε στις δυο φάσεις που η μπάλα του στρώθηκε αλλά αστόχησε. Όμως από την άλλη μεριά, δεν κρύφτηκε, πήρε πρωτοβουλίες, ενώ κέρδισε και το πέναλτι.

LIMIT UP (Προς τα πάνω)

Δημήτρης Ανάκογλου: Από τους παθιασμένους και «τσαμπουκαλεμένους» παίκτες της ΑΕΚ. Κυνηγούσε τον αντίπαλο αλλά και όλες τις φάσεις. Δεν προσφερόταν το γήπεδο και το ματς για να βγάλει τέχνη, αλλά έβγαλε δύναμη και μάλιστα πολύ και σε κρίσιμες στιγμές.

Δημήτρης Γροντής: Από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο, βοήθησε σημαντικά την ομάδα. Είχε τεράστια διάθεση, είχε κινητικότητα, πήρε πρωτοβουλίες και «τράβηξε» και επιθετικά όλη την ομάδα, στα τελευταία λεπτά.

Φώτης Καραγκιολίδης: Στο γκολ του Αιγάλεω, αποκρούει με εξαιρετική αντίδραση το πλασέ του αντιπάλου, αλλά στέκεται άτυχος. Ήταν παρών όποτε χρειάστηκε και έδειξε ολύμπια ψυχραιμία όταν βρέθηκε σε τέρμα που έμοιαζε εμπόλεμη ζώνη.

Βασίλης Ρόβας: Ο παίκτης που έβγαλε τις περισσότερες προσωπικές μάχες είτε ως αμυντικό χαφ, είτε και ως κεντρικός αμυντικός. Είχε πάθος στο παιχνίδι του και βοήθησε σ’ όλες τις γραμμές του γηπέδου. Είτε ως αμυντικός χαφ, είτε ως κεντρικός αμυντικός.

BLUE CHIP

Ιβάν Μπρέσεβιτς: Όχι μόνο πέτυχε το νικητήριο γκολ, όχι μόνο το πέτυχε ένα λεπτό πριν το φινάλε, αλλά ήταν και ένα τέρμα βγαλμένο από ρεπερτόριο μεγάλων επιθετικών.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X