Υπέγραψε ο Βεζένκοφ στους Κινγκς, απομένει η ανακοίνωσή του

Υπέγραψε ο Βεζένκοφ στους Κινγκς, απομένει η ανακοίνωσή του
Photo Credits: INTIME

Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί από τους Κινγκς. Ποιος είναι ο λόγος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει συμφωνήσει εδώ και δύο εβδομάδες με τους Κινγκς αφήνοντας τον Ολυμπιακό για το όνειρο του ΝΒΑ, αλλά ακόμη η συμφωνία δεν έχει επισημοποιηθεί.

Μάλιστα, το ΝΒΑ ενημέρωσε τις πρώτες πρωινές ώρες πως ο Βούλγαρος άσος υπέγραψε το συμβόλαιό του, που κατά πληροφορίες θα έχει διάρκεια τριών ετών με απολαβές συνολικά 20 εκατ. ευρώ.Πάντως η ομάδα του Σακραμέντο δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την απόκτηση του 27χρονου άσου. Ο λόγος; Σύμφωνα με πηγές του ΝΒΑ που επικαλούνται media της περιοχής, δεν έχουν ακόμη λάβει το letter of clearance του Βεζένκοφ. Μέχρι να συμβεί αυτό, το συμβόλαιο δεν είναι δεσμευτικό!

Πάντως το θέμα θεωρείται διαδικαστικό, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και η υπόθεση θα κλείσει και τυπικά λίαν συντόμως με τον MVP της Ευρωλίγκας να γίνεται με κάθε επισημότητα παίκτης των Κινγκς.

ΑΕΚ Talk: Ολες οι εξελίξεις για την ΑΕΚ με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X