ΠΑΟΚ: Οριστική συμφωνία με Σαμάτα - Το Σάββατο (15/7) στην Θεσσαλονίκη!

ΠΑΟΚ: Οριστική συμφωνία με Σαμάτα - Το Σάββατο (15/7) στην Θεσσαλονίκη!
Photo Credits: INTIME

Η συμφωνία μεταγραφής του Αλί Σαμάτα με τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένη και ο 30χρονος επιθετικός αναμένεται το Σάββατο (15/7) στην Θεσσαλονίκη στις 14.45

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συμφωνία μεταγραφής του Αλί Σαμάτα με τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένη και ο 30χρονος επιθετικός αναμένεται το Σάββατο (15/7) στην Θεσσαλονίκη στις 14.45.

Από εχθές η υπόθεση μεταγραφής του Αλί Σαμάτα στον ΠΑΟΚ ήταν στην τελική ευθεία, προμηνύοντας πως το «σήριαλ» οδεύει στο φινάλε του.

ΠΑΟΚ και Φενέρ τα βρήκαν σε όλα για την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή, με τους Τούρκους να διασφαλίζουν πως αποχωρεί με προορισμό τους ασπρόμαυρους και όχι άλλη τουρκική ομάδα, λαμβάνοντας τα μέτρα τους στις διαπραγματεύσεις με τους ασπρόμαυρους.

Ο 30χρονος Τανζανός θα υπογράψει για 2+1 χρόνια στον ΠΑΟΚ και αναμένεται το Σάββατο (15/7) στην Θεσσαλονίκη για να δρομολογήσει τα διαδικαστικά της μεταγραφής του.

Με την έλευση του Σαμάτα, ο ΠΑΟΚ κλείνει μία πολύκροτη υπόθεση στη φετινή μεταγραφική περίοδο και «φουλάρει» για χαφ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Η ΑΕΚ οφείλει να κινηθεί γρήγορα μεθοδικά και ουσιαστικά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X