ΑΕΚ: Στις 23-24 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα της Handball Premier - 1η Σεπτεμβρίου η κλήρωση του πρωταθλήματος!

Live η απονομή της κούπας στην πρωταθλήτρια ΑΕΚάρα
Photo Credits: INTIME

Η ΟΧΕ ανακοίνωσε την ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 23-24 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα χάντμπολ όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδία χάντμπολ με συμμετοχή φυσικά και της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος τόσο των Ανδρών όσο και των Γυναικών θα διεξαχθεί 1η Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι η ετήσια εκδήλωση για την κλήρωση των πρωταθλημάτων Handball Premier και Α1 Γυναικών περιόδου 2023-2024 θα πραγματοποιηθεί στο εμβληματικό Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου 2023.

Στην εκδήλωση θα βραβευθούν οι κορυφαίοι και οι κορυφαίες της σεζόν 2022-2023, καθώς και χορηγοί- υποστηρικτές της Ομοσπονδίας.

Το πρωτάθλημα της Handball Premier θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου, ενώ το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου.

Πάνος Λούπος: Με... οδηγό την ΕΝΩΣΗ η ΑΕΚ θα πετύχει ξανά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X