ΑΕΚ: Νέο «χτύπημα» της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου με την Κολομβιανή Τατιάνα Βέρρα Πόρρας!

ΑΕΚ: Νέο «χτύπημα» της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου με την Κολομβιανή Τατιάνα Βέρρα Πόρρας!
Photo Credits: INTIME

Μια ακόμη δυνατή μεταγραφή από την Κολομβία για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την Βένους Πινέδα μια ακόμη μεταγραφή από την Κολομβία για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ που απέκτησε και την Τατιάνα Ευγενία Βέρα Πόρρας.

Η 28χρονη αθλήτρια αγωνίζεται ως κεντρική αμυντικός και ενισχύει το ρόστερ της «Ένωσης» εν όψει της νέας σεζόν που θα την βρει στα μεγάλα σαλόνια.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Τατιάνα Ευγενία Βέρα Πόρρας! Η 28χρονη αθλήτρια (04/07/1995) αγωνίζεται ως κεντρική αμυντικός, έχει ύψος 1,70 μ. και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Βέρα είναι αριστεροπόδαρη και κατάγεται από την Κολομβία. Έχει αγωνιστεί στην πατρίδα της με μεγάλη επιτυχία, έχοντας παίξει στην Fortaleza FC, αλλά και στις Club Deportivo La Equidad και Millonarios.

Η Τατιάνα Βέρα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, δήλωσε στο aek.gr:  «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι πλέον κομμάτι της ΑΕΚ και θα μου δοθεί η δυνατότητα να δείξω τι μπορώ να προσφέρω σε μια τεράστια ομάδα. Πόσο μάλλον όταν η νέα μου ομάδα ετοιμάζεται για μια ιστορική χρονιά, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία. Και μάλιστα στην συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της! Οι στόχοι μου, είναι ίδιοι με της ΑΕΚ και θέλω πολύ να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου για να τα καταφέρουμε! Με τον κόσμο στο πλευρό μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και ξέρω ότι θα τα καταφέρουμε. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι κάθε μέρα θα δίνω το καλύτερο μου εαυτό για το καλό της ομάδας μου! Forza AEK!».

Τατιάνα, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X