Νίκη με τσαμπουκά για την ΑΕΚ στη ζούγκλα του...Θωμά με ανατροπή στο δεύτερο μέρος

Νίκη με τσαμπουκά για την ΑΕΚ στη ζούγκλα του...Θωμά με ανατροπή στο δεύτερο μέρος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÌÐÑÅÓÅÂÉÔÓ  ÁÉÃÁËÅÙ - ÁÅÊ (Ã ÅÈÍÉÊÇ 2013-2014)Η ΑΕΚ έβγαλε μέταλλο. Εδειξε πως έχει τα άντερα, είναι η ομάδα που μπορεί να παίζει στα σαλόνια, αλλά και στα αλώνια. Σε αυτά βρέθηκε σήμερα, σε μια ζούγκλα που συναντά κάποιος μόνο στα βάθη της Αφρικής. Η ομάδα του Αιγάλεω, η ομάδα του Θωμά Μητρόπουλου και της παράγκας, έκανε άνω κάτω το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ωστόσο, δεν της πέρασε. Με τσαμπουκαλεμένη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1.

Η ένταση που είχε δημιουργηθεί από τα επεισόδια πριν την έναρξη της αναμέτρησης, μεταφέρθηκε και εντός του γηπέδου. Σε αγωνιστικό χώρο που θα μπορούσε να χρησιμεύσει μόνο για…στάβλος για γουρούνια, ήταν εκ προοιμίου εξαιρετικά δύσκολο να παιχθεί ποδόσφαιρο. Εάν μάλιστα συνυπολογιστεί το σκληρό παιχνίδι που επιστράτευσαν οι γηπεδούχοι, γίνεται αντιληπτό πως αντί για μπάλα παίχτηκε κλωτσοσκούφι και οι παίκτες δεν μπορούσαν να αλλάξουν ούτε δεύτερη πάσα και να μείνουν όρθιοι.

Το πρόβλημα ήταν πως η ΑΕΚ δεν είχε τίποτα να αντιπαραθέσει στο δυνατό παιχνίδι των αντιπάλων της. Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετώπισαν το ματς με μπλαζέ συμπεριφορά, δεν έβγαιναν νικητές στις προσωπικές μονομαχίες και ήταν εξαιρετικά δύσκολο να κάνουν έστω και στοιχειώδη επιθετική προσπάθεια. Και σα να μην έφτανε αυτό, η άμυνα της ΑΕΚ πιάστηκε σε βαθύ ύπνο στη μοναδική αντεπίθεση του Αιγάλεω και ο Δουκάκης κατάφερε να νικήσει τον Καραγκιολίδη. Είναι ενδεικτικό πάντως, πως σε όλο το πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε μια τελική προσπάθεια σε σουτ του Πεταυράκη ένα λεπτό μετά το γκολ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Δέλλας έβγαλε από το ματς τον απογοητευτικό Πόποβιτς και πέρασε στο παιχνίδι τον Ντακόλ, παίζοντας πλέον 4-4-2 και φουλ επίθεση. Η ΑΕΚ βρήκε γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης με πέναλτι (το κέρδισε ο Κορδέρο από τον Στριμμένο) του Πλατέλλα. Ο Δέλλας έκανε άμεσα και δεύτερη κίνηση περνώντας τον Γροντή αντί του Αργυρίου, με τον Γεωργέα να περνά πλέον δεξί μπακ και ο Ρόβας στόπερ στο 4-4-2 που διατηρήθηκε.

Βέβαια, μετά το γκολ χάθηκε κάθε έννοια σοβαρότητας. Ο κ. Σουρλής, προπονητής του Αιγάλεω έφτασε να κυνηγά μέσα στο γήπεδο τον Πλατέλλα και να δίνει…ραντεβού με τον Κορδέρο για να τα πουν εκτός γηπέδου! Οι διακοπές ήταν περισσότερες από το διάστημα που παιζόταν ποδόσφαιρο, με την ΑΕΚ να προσπαθεί με κάθε τρόπο να φέρει τη μπάλα μέσα στην περιοχή του Αιγάλεω. Η λύτρωση ήρθε τελικά με τον Μπρέσεβιτς ένα λεπτό πριν το φινάλε, αφήνοντας στον τόπο την ομάδα της καλύβας του μπαρμπά Θωμά.

Δείτε πατώντας εδώ πως μετέφερε την εξέλιξη της αναμέτρησης το enwsi.gr

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1): Καραγκιολίδης, Αργυρίου (58’ Γροντής), Πεταυράκης, Γεωργέας, Σταθάκης, Ρόβας, Κορδέρο, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Πόποβιτς (46’ Ντακόλ), Μπρέσεβιτς

Αιγάλεω (Γ. Σουρλής, 4-2-3-1): Κουρεπίνης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Στριμμένος, Κουτσοδήμος, Κουμπούλης, Δουκάκης, Μαυρομμάτης (45’ Σταύρου), Μιχαήλ (82’ Τζανετάκος), Τουρνάς, Παυλίδης (87’ Κοντιζάς)

Την κίτρινη κάρτα του Γαβρίλη είδαν οι Ντακόλ (59’), Ανάκογλου (63’), Κορδέρο (69’), Δουκάκης (20’), Κουμπούλης (24’), Ταμπάκης (28’), Μιχαήλ (41’), Τουρνάς (69’)

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X