Σέρχιο Ρίκο: «Για μισό εκατοστό δεν έχασε τη ζωή του ακαριαία» αναφέρει η ιατρική γνωμάτευση

Σέρχιο Ρίκο: «Για μισό εκατοστό δεν έχασε τη ζωή του ακαριαία» αναφέρει η ιατρική γνωμάτευση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Ρίκο είχε ανησυχήσει έντονα την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινή γνώμη όταν έγινε γνωστή η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του από πτώση που είχε με το άλογο σε χωριό έξω από τη Σεβίλλη τον περασμένο Μάιο και έπεσε σε κώμα.

Η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο, ωστόσο ο ίδιος αποδείχθηκε μαχητής της ζωής. Ο τερματοφύλακας της Παρί βγήκε από την εντατική, ενώ μάλιστα ευχαρίστησε και τον κόσμο μέσω των social media.

Πριν από λίγες ώρες βγήκε στο φως της δημοσιότητας η ιατρική έκθεση για το ατύχημα του Ισπανού τερματοφύλακα και σοκάρει. “Έλειπε μόνο μισό εκατοστό για να είχε πεθάνει ακαριαία” αναφέρεται χαρακτηριστικά. Εάν λοιπόν, ο το τραύμα του ήταν μόλις ένα εκατοστό πιο βαθύ ο Ρίκο θα έχανε τη ζωή του ακαριαία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Marca” ο 29χρονος αθλητής έχει χάσει περίπου 20 κιλά, ενώ παραμένει στο νοσοκομείο 1,5 μήνα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Εντελώς διαφορετικό καλοκαίρι από το περυσινό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X