Κηφισιά: Παρουσίασε τους στόχους της νέας σεζόν σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση

Κηφισιά: Παρουσίασε τους στόχους της νέας σεζόν σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση
Photo Credits: INTIME

Σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Politia Tennis Club, η Κηφισιά έκανε μια αναδρομή στο πώς έφτασε στη Super League και παρουσίασε τους στόχους της νέας σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τους στόχους της στην ιστορική πρώτη σεζόν στη Stoiximan Super League παρουσίασε η Κηφισιά.

Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Politia Tennis Club, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ, Χρήστος Πρίτσας, θυμήθηκε την πορεία της ομάδας μέχρι την πρώτη κατηγορία, τονίζοντας πως ένας από τους στόχους είναι ο σύλλογος να έχει έδρα ένα γήπεδο στην Κηφισιά.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Κηφισιά:

«Το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουλίου, στον φιλόξενο χώρο του Politia Tennis Club, η ΠΑΕ Κηφισιά παρουσίασε σε πλήθος κόσμου και φορέων το project και το όραμά της, με αφορμή την πρώτη συμμετοχή της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Χρήστος Πρίτσας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Βασίλης Γαντζούλας υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους, έχοντας την ευκαιρία να μιλήσουν για τα βήματα προόδου που έκανε η Κηφισιά τα τελευταία χρόνια, αλλά και για τους στόχους που έχει θέσει για το μέλλον, με αφορμή την ευτυχή συγκυρία της συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. Με κυριότερο όλων τη δυνατότητα, σε βάθος χρόνου, να μπορεί να αγωνίζεται στη Stoiximan Super League, έχοντας για έδρα ένα γήπεδο στην πόλη της Κηφισιάς.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Κηφισιά, κ. Χρήστος Πρίτσας, έκανε μια αναδρομή στα πεπραγμένα της διοίκησης από την στιγμή που αυτή ανέλαβε τις τύχες της ομάδας, το καλοκαίρι του 2018, με την σκληρή δουλειά των τελευταίων ετών και τις διαδοχικές επιτυχίες, με αποκορύφωμα την ιστορική άνοδο στη Stoiximan Super League.

Κηφισιά: Παρουσίασε τους στόχους της νέας σεζόν
Κηφισιά: Παρουσίασε τους στόχους της νέας σεζόν

Γιώργος Τσακίρης - ΑΕΚ: Η περσινή χαρά, οι μεταγραφές και η κριτική
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X