Αλητεία δίχως όρια και φρικαλέα ψέματα για το ανδρικό βόλεϊ της ΑΕΚ!

Η στέψη της ΑΕΚ για την άνοδο! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν περίμενε το οποιοδήποτε «ερυθρόλευκης» προέλευσης δημοσίευμα για να αρχίσει να στέλνει διακανονισμούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την προπαγάνδα των ανταγωνιστών της ΑΕΚ και το μέχρι που είναι ικανοί να φτάσουν, την έχει ζήσει ο σύλλογος και ο κόσμος της ομάδας, άπειρες φορές, σε όλες τις εκφάνσεις και για όλα τα τμήματα.

Πόσο μάλλον όταν βλέπουν την ΑΕΚ να έχει επιτυχίες παντού και να σαρώνει τις κούπες, όπως συνέβη τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Δεν μπορούν να τον αντέξουν αυτό τον πόνο και χρησιμοποιώντας τους γνωστούς μηχανισμούς προπαγάνδας και γνωστούς αντί-ΑΕΚτζηδες κονδυλοφόρους, προσπαθούν να πλήξουν την ΑΕΚ με φρικαλέα ψέματα. Το πρόβλημα στο τμήμα του ανδρικού βόλεϊ είναι γνωστό. Όπως γνωστή είναι και η τιτάνια προσπάθεια της διοίκησης της ΑΕΚ να το λύσει. Η ΑΕΚ που με επίσημη ανακοίνωση, ξεκαθάρισε πρόσφατα και τις θέσεις και τις προθέσεις της. Και το έκανε και στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΕΣΑΠ.

Η ΑΕΚ που σε καθημερινή βάση, από την πρώτη στιγμή που πέτυχε την άνοδο της, βρίσκεται σε επαφές και στέλνει ξεκάθαρες προτάσεις για διακανονισμούς των παλαιών οφειλών της. Για να φτάνουμε στο σημείο να διαβάζουμε το τερατώδες ψέμα ότι η ΑΕΚ δεν έχει μιλήσει με κανέναν αθλητή αφού έχει προαποφασίσει να διαλύσει το τμήμα! Και για να βλέπουμε μέσα σε λίγες ώρες, αναδίπλωση και ότι άρχισε η ΑΕΚ να στέλνει προτάσεις για διακανονισμούς! Απίστευτα πράγματα! Περίμενε το οποιοδήποτε «ερυθρόλευκης» προέλευσης δημοσίευμα η ΑΕΚ, για να αρχίσει να στέλνει διακανονισμούς! Τα οποία δημοσιεύματα «κόπτονται» (ξαφνικά) για το ανδρικό βόλεϊ της ΑΕΚ και αναφέρουν ότι την ίδια ώρα η διοίκηση επενδύει στο ανδρικό χάντμπολ, στο γυναικείο βόλεϊ και στο ποδόσφαιρο γυναικών!

Πρώτον, δεν το ήξερε η ΑΕΚ να σας ρωτήσει, σε ποια τμήματα θα επενδύσει! Δεύτερον, θα θέλατε πολύ να μην είναι τόσο ανταγωνιστική και να μην κατακτά τίτλους, στο χάντμπολ ανδρών και στο βόλεϊ γυναικών, όπως και σε τόσα άλλα τμήματα που πρωταγωνιστεί. Τρίτον, που ήσασταν τόσα χρόνια που το ανδρικό βόλεϊ ήταν στις χαμηλότερες κατηγόριες και έδινε τη μάχη του; Τέταρτον, αλήθεια αφού ήταν όπως λέτε, προαποφασισμένο από τη διοίκηση να μην παίξει στην Volley League, γιατί έγινε τόσο μεγάλη προσπάθεια και ανέβηκε; Λοιπόν για να τελειώνουμε με τους «παραμυθάδες», που τους πήρε ο πόνος για το ανδρικό βόλεϊ της ΑΕΚ. Η διοίκηση κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, καθημερινή, με στόχο να παίξει στην Volley League. Και την κάνει εδώ και πολύ καιρό.

Δυστυχώς, υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι μπορούν να εκβιάσουν την ΑΕΚ και που πιστεύουν με το ηλίθιο μυαλό τους, ότι θα τινάξει η ΑΕΚ τα πάντα στον αέρα για να γίνουν αυτοί πλούσιοι. Προφανώς, όταν υπάρχουν για παράδειγμα αθλητές, στους οποίους οφείλεται πόσο 17.000 ευρώ και διεκδικούν 54.000 ευρώ και για αυτό μάλιστα, στέλνουν και κατασχετήριο και στην ΕΣΑΠ (και για το λόγο αυτό η ΕΣΑΠ δεν αποδέχτηκε την αίτηση εγγραφής της ΑΕΚ στη Γ.Σ. στις 5/7), είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ δεν πρόκειται να υποκύψει στους εκβιασμούς τους. Με τίποτα! Τα ονόματα των εκβιαστών είναι γνωστά, ένα προς ένα. Εν κατακλείδι, είναι γνωστό ότι το θέμα της ΑΕΚ θα συζητηθεί στη Γ.Σ. της 31/7, για τη συμμετοχή της ή μη στην επόμενη Volley League. Η διοίκηση συνεχίζει στο δρόμο της λογικής, έχοντας καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για διακανονισμούς παλαιών οφειλών. Και ασχολείται με το θέμα αυτό, καθημερινά.

Τα εκ του πονηρού κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, δεν επηρεάζουν τις προθέσεις της, ούτε είναι ικανά να παραμυθιάσουν τον κόσμο της, που και μάτια έχει και βλέπει και μυαλό και καταλαβαίνει. Θα επανέλθουμε.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X