Έχει τον τρόπο ο Πανθρακικός

Έχει τον τρόπο ο Πανθρακικός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

igorΣτην επιστροφή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Πανθρακικός καλείται να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να φτάσει στην 5η εντός έδρας νίκη του, απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει κερδίσει ακόμα εκτός έδρας.

203. Πανθρακικός – Λεβαδειακός

Η διαφορά που έχουν οι δύο ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα είναι τέσσερις βαθμοί. Με τον Πανθρακικό να έχει αυτή την στιγμή το πάνω χέρι και να φαίνεται να πατάει καλύτερα στα πόδια του. Η ομάδα του Μάντζιου, αν μη τι άλλο έχει δείξει κάποια σοβαρότητα στα παιχνίδια που έχει δώσει, ενώ στην Κομοτηνή έχει αρκετά καλή συγκομιδή. Σε σύνολο οκτώ αγώνων μετράει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Ο Λεβαδειακός ποντάρει μέχρι σήμερα στα εντός έδρας παιχνίδια του. Μακριά από την Λειβαδιά, έχει οκτώ ήττες σε εννέα παιχνίδια, ούσα μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.60)

216. Μαρσέιγ – Ρεμς

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες έστω και στον θεσμό του κυπέλλου θα αγωνιστεί η Μαρσέιγ, η οποία πάντως θα στερηθεί των υπηρεσιών τριών βασικών παικτών της που είναι τραυματίες. Πρόκειται για τους Μπαλμπουενά, Αγιού και Μορέλ, ωστόσο η ομάδα του Ανιγκό φαίνεται να έχει τις λύσεις για να κάμψει την αντίσταση της αντιπάλου της. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν πέντε ματς χωρίς νίκη και τελευταία φορά που χαμογέλασαν στο πρωτάθλημα ήταν στις 29 Νοεμβρίου, όταν επικράτησαν της Μονπελιέ. Η Ρεμς θα παίξει χωρίς άγχος έχοντας στόχο την έκπληξη στο Βελοντρόμ.  Παραμένει αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς, έχοντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Πρόταση: Over 2.5 (www.stoiximan.gr 2.12)

205. Μάντσεστερ Γ. – Σουόνσι

Απέναντι στην ευάλωτη άμυνα της ομάδας του Μόγιες, η Σουόνσι είναι ικανή να κάνει την έκπληξη και να πάρει αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι καταρχήν δεν μπορούν να υπολογίζουν στους Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ, ενώ εκτός μάχης είναι και οι Νάνι, Ράφαελ και Τζόουνς. Απέναντι στην Τότεναμ έδειξαν για ακόμα μια φορά αμυντικές αδυναμίες και ηττήθηκαν με 1-2. Η Σουόνσι το πάλεψε απέναντι στην Σίτι, από την οποία τελικά ηττήθηκε με 3-2. Συνεχίζει να απουσιάσει ο επιθετικός Μίτσου, αλλά επέστρεψε ο Μπόνι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Πρόταση: G/G (www.stoiximan.gr 1.72)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X