Αραβίδης: "Να σωθεί ο Πανιώνιος"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aravidisΟ Χρήστος Αραβίδης είναι ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα της ΑΕΚ για την νέα αγωνιστική σεζόν. Πρόκειται για έναν παίκτη που αρέσει στους ανθρώπους της Ένωσης, ωστόσο προς το παρών δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση. Είναι ένα θέμα για το οποίο έχετε διαβάσει απο το enwsi.gr.

Ο ίδιος ο παίκτης μιλώντας στο novasports.gr για τον Πανιώνιο και τους προσωπικούς του στόχους, ξεκαθάρισε ότι δίνει προτεραιότητα στην ομάδα του και μετά στις ομάδες που θα ενδιαφερθούν για αυτόν. Πρέπει να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιο του Αραβίδη με τον Πανιώνιο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και μπορεί να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.

Αναλυτικά:

«Οι σκέψεις μου είναι κυρίως να πάει καλά η ομάδα γιατί έχει ανάγκη και εμένα και κάθε παίκτη της ομάδας. Θέλω η ομάδα να ξεκαθαρίσει την παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και πέρα να συζητήσω πρώτα με τον Πανιώνιο που έχει προτεραιότητα και μετά με τις υπόλοιπες ομάδες που μπορεί να ενδιαφερθούν για μένα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X