Ένας υπέροχος απολογισμός, από τον κορυφαίο όλων Αλμέιδα!

Ένας υπέροχος απολογισμός, από τον κορυφαίο όλων Αλμέιδα!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης εστιάζει στον Πελάδο και στη συνέντευξή του στο AEK TV που ήταν απολαυστική και ουσιαστική ενώ έχει υστερόγραφο...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

“Ζούμε σε ένα κόσμο που είναι υλιστικός και με υπερβολικό ζήλο για επιτυχία”, είπε επίσης ο Ματίας Αλμέιδα στην απολαυστική του συνέντευξη και το έθεσε πράγματι πολύ κομψά. Διότι δεν αρκεί η επιτυχία όταν αυτή επιτυγχάνεται, δεν φτάνει σε κανένα, υπάρχει μπόλικη (και) απληστία δυστυχώς. Τη στιγμή που παράλληλα ο ανταγωνιστής σου, σε όλα τα επίπεδα πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο και την Ελλάδα, θα επιχειρήσει να απαξιώσει την επιτυχία σου, αφού προτιμάει να μην αποδεχθεί τη μοίρα του. Όπως ακριβώς έπραξαν στον Παναθηναϊκό απέναντι στη δεδομένα καλύτερή τους ΑΕΚ…

Έφτασαν στο σημείο να μιλήσουν για κλοπή για την κατά γενική ομολογία καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ας είναι, όλα αυτά μένουν πίσω, το νταμπλ έγραψε, ο Δικέφαλος επίσης (έγραψε) ιστορία με την επιστροφή στης Φιλαδέλφειας τα μέρη, όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Στην ΑΕΚ ο Πελάδο αυτό καταφέρνει έως τώρα να περνάει καθημερινά στους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι παρουσιάζονται ιδιαίτερα… λυσσασμένοι για τη σεζόν που έρχεται και όσες προκλήσεις αυτή φέρνει. Με πρώτη και σημαντικότερη την ευρωπαϊκή.

Η δουλειά εδώ στην Ολλανδία εξελίσσεται όπως ακριβώς πρέπει, θαρρώ και βάση προγραμματισμού βασικού σταδίου προετοιμασίας για τους “κιτρινόμαυρους”. Απομένει να συνεχίσουν γιατί ζητούμενο τούτη τη περίοδο είναι να διατηρηθεί και η σωστή νοοτροπία στην ομάδα. Το γεγονός ότι σχέδον όλοι συνεχίζουν στο ρόστερ, σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό, στο να διατηρηθεί η νοοτροπία που έχτισε από πέρυσι όπως ανέφερε ο ίδιος στη συνέντευξή του στο ΑΕΚ TV. Όμως χρειάζεται δουλειά για να έχει ακριβώς το ίδιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ο Πελάδο τα κέρδισε όλα, δεν τα επέβαλλε!Ένας υπέροχος απολογισμός, από τον κορυφαίο όλων Αλμέιδα! Ένας υπέροχος απολογισμός, από τον κορυφαίο όλων Αλμέιδα!

Φυσικά και την κάνει ο Ματίας Αλμέιδα. Διότι γνωρίζει καλά πώς η σωστή νοοτροπία είναι το Α και το Ω για όλα στην ομάδα, από την καθημερινότητα στη δουλειά, έως τη στιγμή που θα παίζονται και πάλι πολλά… Το καταλαβαίνουμε και εμείς που είμαστε εδώ, δίπλα στην ομάδα, όλο αυτό που δουλεύει και αφορά και την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της ομάδας. Σε προπόνηση που υπήρξε γκρίνια και πολυφωνία σε άσκηση, τη σταμάτησε, μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του και εννοείται τους έδωσε να καταλάβουν πως δεν υπάρχει αυτό να συμβαίνει όταν δουλεύουν, δεν υπάρχει ΚΑΝ…

Χωρίς …γκάζια, εντάσεις, φωνές και ουρλιαχτά. Ο τρόπος που τα έλεγε, το βλέμμα, η κινησιολογία του σώματος, τα έλεγε ΟΛΑ! Εννοείται πως δεν υπήρξε ξανά το ίδιο φαινόμενο. Δεν το επέβαλλε, το κέρδισε, όπως ακριβώς έκανε με το σύνολο των ποδοσφαιριστών του και όλους στην ΑΕΚ. Διότι ο Ματίας Αλμέιδα δεν επιβλήθηκε, αλλά κέρδισε την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και το  σεβασμό όλων, με την προσωπικότητά του, τον χαρακτήρα του, την αφοσίωσή του σε αυτό που κάνει και με αυτούς που συνεργάζεται καθημερινά. Από τον πρώτο έως τον τελευταίο.

Είπε επίσης και για το πρόγραμμα, των play offs ντε, το οποίο στο Ελλαδιστάν πέρασε έτσι απλά θαρρείς και δεν κατάλαβε κάνεις τι παίχτηκε. “Σκεφτόμουν τον αριθμό των παιχνιδιών που είχαμε σε τόσες λίγες μέρες, αλλά σκεφτόμουν και πώς είχε βγει αυτό το πρόγραμμα…”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Ματίας Αλμέιδα για να υπογραμμίσει: “Αλλά έπρεπε να παίξουμε, όποιος θέλει να βγει πρωταθλητής πρέπει να παίξει κι ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλά”, δηλαδή: καμία δικαιολογία δεν χρειάζεται, καταλαβαίνω τι κάνατε, αλλά πάμε κι έτσι που θέλετε… Ένας υπέροχος απολογισμός, από τον κορυφαίο όλων Αλμέιδα!

Υγ: Η περίπτωση του Πιζάρο προφανώς και είναι εξαιρετική στο κομμάτι της ενίσχυσης της ΑΕΚ, αν γίνει αφού φαίνεται και προκύπτει από το ρεπορτάζ ότι πάει καλά (ειδικά από όσα μας μεταφέρουν και από το Μεξικό), ουσιαστική προσθήκη που θα απογειώσει τον ανταγωνισμό αριστερά και (κυρίως) πίσω από τον επιθετικό, διότι εκεί παίζει! Ο Αλμέιδα γνωρίζει καλά τον ποδοσφαιριστή οπότε όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία, διότι πάρα τα όσα πετύχαμε πέρυσι υπάρχουν ακόμη τέτοια ανάμεσά μας, καλό θα είναι να μη τη μοιράζεται μαζί μας, να την κρατάει για τον εαυτό του. Διότι το έκαναν και πέρυσι, οι ίδιοι, με τον παγκίτη Πινέδα και μέχρι να τον αποκτήσει η ΑΕΚ με κανονική μεταγραφή, έκραζαν που δεν το είχε κάνει πριν καν μπει Ιούνιος!

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X