Ακούστε LIVE μέσω WEB RADIO την περιγραφή του ματς Αιγάλεω – ΑΕΚ(15:00)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

liveradio-live210Από την πρώτη μέρα που βγήκε στον αέρα, το Εnwsi.gr, μεταδίδει διαδικτυακά – ραδιοφωνικά όλα τα παιχνίδια της ΑΕΚ. Απο την 1η Ιανουαρίου 2013 μέχρι και σήμερα έχετε ακούσει LIVE όλες τις αναμετρήσεις της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μέσω του WEB RADIO.

Σήμερα στις 15:00 μετά το μεσημέρι, το Enwsi.gr θα βρίσκεται στo γήπεδο του Αιγάλεω για να σας μεταδώσει ΟΛΗ την εξέλιξη της εκτός έδρας αναμέτρησης της ΑΕΚ με αντίπαλο την ομάδα των δυτικών προαστίων για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος  της Γ’ Εθνικής. Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι ΔΕΝ θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση, άρα μέσω του enwsi.gr θα έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε LIVE τα όσα θα συμβούν στο ματς με τους Κώστα Τσίλη και Μανώλη Βογιατζάκη στην περιγραφή και τους Σταύρο Καζαντζόγλου – Τάσο Καπετανάκο στο ρεπορτάζ πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Από τις 14:00 μπείτε στο enwsi.gr και πληροφορηθείται ΕΓΚΥΡΑ και ΑΜΕΣΑ οτιδήποτε συμβεί στο γήπεδο του Αιγάλεω.

enwsi.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X