Προς το τέλος Ιανουαρίου παίρνει τις μελέτες ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

agia sofia maketaΠρόκειται για ένα θέμα που βρίσκεται στο τελευταίο του στάδιο. Η κυκλοφοριακή και η περιβαλλοντική μελέτη του έργου της κατασκευής της «Αγιάς Σοφιάς», μπορεί να μην έχουν φτάσει ακόμα στα χέρια της Δημοτικής αρχής της Νέας Φιλαδέλφειας, ωστόσο είναι θέμα χρόνου να γίνει κάτι τέτοιο.

Οι πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν ότι στον Δήμο έχουν πάρει τις σχετικές διαβεβαιώσεις ότι μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, αναμένεται να έχουν τους φακέλους στα χέρια τους. Και θα είναι σε θέση να ορίσουν Δημοτικό Συμβούλιο για να περάσουν οι μελέτες προς έγκριση. Δεν αποκλείεται αυτό να γίνει και λίγο νωρίτερα.

Τις προηγούμενες μέρες υπήρχε επικοινωνία με τους Δημήτρη Ανδριόπουλο και Θανάση Κυρατσούς και έγινε γνωστό ότι τα πάντα βρίσκονται μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις. Οι δύο άνδρες έχουν ετοιμάσει τον οριστικό «χάρτη» της Νέας Φιλαδέλφειας και αναμένεται να τον παραδώσουν, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας θα πάρει τα οριστικά σχέδια στα χέρια του και εν συνεχεία θα είναι σε θέση να τα παρουσιάσει σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Ενώ αναμένεται να ορίσει Δημοτικό Συμβούλιο όπου θα παρουσιαστούν οι μελέτες, οι οποίες και θα ψηφιστούν από όλες τις παρατάξεις.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X