Εμπειρία, πλουραλισμός και νεανικός ενθουσιασμός τα στοιχεία της ΑΕΚ

Εμπειρία, πλουραλισμός και νεανικός ενθουσιασμός τα στοιχεία της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papadionisiouΜια μεγάλη νίκη πέτυχε χθες η ΑΕΚ επί του Φιλαθλητικού με 87-63 στο κλειστό της Καισαριανής. Μια ΑΕΚ που τα είχε όλα. Καλή αμυντική λειτουργία, πλουραλισμό και ευστοχία στην επίθεση και καθαρό μυαλό από όλους τους αθλητές της.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος χρησιμοποίησε όλους τους αθλητές που είχε στην διάθεση του. Θα ήθελα, όμως, να σταθώ σε τρεις από αυτούς. Στον Μιχάλη Πολυτάρχου, τον Στέφαν Νίκολιτς και τον Στάθη Παπαδιονυσίου, καθώς η χθεσινή επιβλητική νίκη της Ένωσης σφραγίστηκε από την εμπειρία του πρώτου, την εκρηκτικότητα και τον πλουραλισμό του δεύτερου αλλά και από τον ενθουσιασμό του rookie που με την εμφάνιση του μόνο χαμόγελα προκαλεί στο τεχνικό τιμ και στον κόσμο της ΑΕΚ.

Στο χθεσινό ματς, ο Μιχάλης Πολυτάρχου απέδειξε αυτό που είναι ήδη γνωστό από πέρυσι. Πως δεν φοβάται να πάρει προσπάθειες όταν η μπάλα είναι βαριά. Να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και να την οδηγήσει σε νίκη με τα πολύτιμα καλάθια του. Αυτό έκανε και χθες. Μπήκε στο παρκέ και άλλαξε την εικόνα της ομάδας, που ήταν φανερό πως στα πρώτα λεπτά είχε έναν εκνευρισμό. Βοήθησε αμυντικά, έκλεψε μπάλες και μοίρασε ασίστ στους συναθλητές του και πέτυχε 19 πόντους, και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Ο Στέφαν Νίκολιτς δείχνει πως αρχίζει και βρίσκει τα πατήματα του. Παιχνίδι με το παιχνίδι “ξεκλειδώνεται” και προσφέρει πολύτιμες βοήθειες. Στα πρώτα λεπτά των δύο ημιχρόνων, οι επιθέσεις περνούσαν από τα χέρια του. Είτε σκόραρε ο ίδιος είτε μοίραζε σε συμπαίκτες του. Μάλιστα, σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία, ο Σέρβος γκαρντ είχε 6 ασίστ στο χθεσινό παιχνίδι.

Η μεγάλη διαφορά που απέκτησε από νωρίς η ΑΕΚ, έδωσε την δυνατότητα στον Βαγγέλη Ζιάγκο να χρησιμοποιήσει νεαρούς αθλητές. Κώστας Παπαντωνάκος, Στάθης Παπαδιονυσίου, Σπύρος Παναγιωτάρας και Βαγγέλης Δρόσος χρησιμοποιήθηκαν από τον τεχνικό της Ένωσης.

Ο Παπαδιονυσίου, πραγματοποίησε μια αρκετά καλή εμφάνιση. Πήρε τον περισσότερο χρόνο από τους μικρούς (18 λεπτά) και στο διάστημα αυτό πέτυχε 8 πόντους ευστοχώντας σε 2 σουτ τριών πόντων, έδωσε 1 ασίστ και έκανε 1 κλέψιμο.

Η χθεσινή εμφάνιση ήταν από αυτές που δείχνουν γιατί η ΑΕΚ ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες της Α2. Συνδυάζει την εμπειρία και την ηγετική φυσιογνωμία, τον πλουραλισμό στην επίθεση αλλά και τον νεανικό ενθουσιασμό των ελπιδοφόρων αθλητών της που στο χέρι τους είναι να γράψουν με χρυσά γράμματα το όνομα τους στην ιστορία της Βασίλισσας του ελληνικού μπάσκετ.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X