Απόφαση ζωής για τη χήρα του Γιώργου Τράγκα - Γλίτωσε τη φυλακή και παντρεύτεται 40αρη - Δείτε ΦΩΤΟ!

Απόφαση ζωής για τη χήρα του Γιώργου Τράγκα - Γλίτωσε τη φυλακή και παντρεύτεται 40αρη - Δείτε ΦΩΤΟ!

Η Μαρία Καρρά ζει πλέον εκτός Ελλάδας και σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι έτοιμη να ξεκινήσει από την αρχή, με έναν νέο άνδρα στη ζωή της!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαρία Καρρά, η τελευταία σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, σύμφωνα με πληροφορίες έχοντας πολλές επιλογές για την τοποθεσία που μπορούσε να μείνει, λόγω των ακινήτων που διέθετε ο γνωστός δημοσιογράφος σύζυγός της, αποφάσισε τελικά να ζήσει στο Μαϊάμι.

Εκεί, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο Γιώργος Τράγκας είχε αγοράσει μια υπερπολυτελή κατοικία, κατόπιν δικής της επιθυμίας. Είναι το σπίτι που της αρέσει περισσότερο από όλα κι έτσι αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα ως μόνιμη κατοικία και να εγκατασταθεί στο Μαϊάμι, μακριά από όλους και από όλα και αφού βέβαια λάβει το μερίδιό της από την τεράστια περιουσία του συζύγου της. Η 45χρονη Μαρία Καρρά θα λάβει και ένα μεγάλο ποσό σε μετρητά, αλλά και όπως όλα δείχνουν και κάποια ακόμη ακίνητα, τα οποία φθάνουν τα 17, βάσει της διαθήκης του άνδρα της.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε αναφέρει σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως η γνωριμία με την τρίτη του σύζυγο, Μαρία Καρρά, είχε γίνει όταν εκείνη ως δημοσιογράφος είχε επισκεφτεί το γραφείο του για να ζητήσει δουλειά. Η Μαρία Καρρά είναι δημοσιογράφος και μάλιστα έκανε ρεπορτάζ στις εκπομπές του Γιώργου Τράγκα.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X