Η Βασίλισσα διέλυσε τον Φιλαθλητικό

Η Βασίλισσα διέλυσε τον Φιλαθλητικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

karampoulasΜε το “δεξί” μπήκε στο 2014 το μπασκετικό τμήμα της ΑΕΚ. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Ζιάγκου μετέτρεψε το παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό σε παράσταση για έναν ρόλο και επικράτησε της ομάδας του Ζωγράφου με 87-63 στο κλειστό της Καισαριανής και παραμένει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με το Ψυχικό και το επόμενο Σάββατο αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη. Πρώτοι σκόρερ για την “Ένωση” οι Πολυτάρχου (19 π.), Καράμπουλας (18 π.) και Νίκολιτς (1ο π.).

Το ματς

Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι η ΑΕΚ, στη συνέχεια όμως υπήρξε μια νευρικότητα, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον Φιλαθλητικό να πετύχει κάποιους πόντους και να μειώσει την διαφορά (20-18). Ο Στέφαν Νίκολιτς οδηγούσε επιθετικά την Ένωση, όμως η είσοδος του Μιχάλη Πολυτάρχου στο παρκέ έδωσε νέα πνοή στην ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου. Ο έμπειρος γκαρντ πέτυχε καθοριστικά καλάθια, έκανε κλεψίματα, βοήθησε αμυντικά και μοίρασε ασίστ στους συμπαίκτες του. Το ημίχρονο τελείωσε με την ΑΕΚ στο +12 (46-34).

Στην συνέχεια, ο Φιλαθλητικός δεν κατάφερε να απειλήσει την ΑΕΚ. Στην τρίτη περίοδο, οι κιτρινόμαυροι διεύρυναν το προβάδισμα τους, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, η ομάδα του Ζωγράφου δεν προέβαλε καμία αντίσταση, με την διαφορά να φτάνει μέχρι και τους 30 πόντους. Ο Φιλαθλητικός πέτυχε κάποια καλάθια, και το ματς έληξε 87-63, με την Βασίλισσα να παίρνει μια μεγάλη νίκη μπροστά σε περίπου 600 οπαδούς της και να κοιτάει πλέον το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο Αλέξης Φαλέκας έδωσε ανθοδέσμη στον Βαγγέλη Τζόλο εκ μέρους της ΑΕΚ, για την προσφορά του στην ομάδα τα 13 χρόνια που φόραγε την φανέλα της.

Διαιτητές: Βαρδάλος, Παπαθανασίου, Τσαρούχα

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 46-34, 66-51, 87-63

ΑΕΚ (Ζιάγκος): Παναγιωταράς 5, Παπαντωνάκος 2, Φαλέκας 6, Καράμπουλας 18, Πολυτάρχου 19, Τσιότρας, Νίκολιτς 10, Γκιζόγιαννης 8, Παπαδιονυσίου 8, Τσιάκος 6, Δέσπος 5.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Ζήβας): Πρέκας, Τσαρουχάς, Παπαδιονυσίου Γ., Δόξας, Παπαδημητρίου 7, Σκάνδαλος 2, Τζόλος 3, Σμυρλής 3 (1), Καμπερίδης 22 (4), Μουρίκης, Χείλαρης 21 (5), Ντιαλό 5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ LIVE ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ENWSI.GR

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X