Οι 12+2 σταθερές αγωνιστικές επιλογές του Δέλλα από το ξεκίνημα της σεζόν

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

georgeasΣτην αυριανή (4/1) αναμέτρηση της ΑΕΚ στο Αιγάλεω, ζητείται νέα αρχή. Τρόπος να βγει η Ενωση από το αγωνιστικό αδιέξοδο, να επιστρέψει στις νίκες και κυρίως στις πειστικές εμφανίσεις. Ο Δέλλας εμφανίζεται έτοιμος να φρεσκάρει την ομάδα, να βάλει κάποια νέα πρόσωπα (Πόποβιτς), να δοκιμάσει κάποιους νέους ρόλους (στόπερ ο Γεωργέας). Ωστόσο, οι αριθμοί δείχνουν πως οι αγωνιστικές επιλογές του Δέλλα παραμένουν σταθερές από το ξεκίνημα της σεζόν.

Με εξαίρεση τον Ντακόλ που έχει συμμετοχή και στα 14 επίσημα παιχνίδια της ΑΕΚ μέχρι σήμερα, ουδείς άλλος έχει παίξει σε όλα τα ματς. Ωστόσο, πρώτος σε λεπτά συμμετοχής είναι ο Νίκος Γεωργέας, παίκτης που θεωρείται (και είναι) από τον Δέλλα, απαραίτητος για την 11άδα. Ωστόσο, είναι εντυπωσιακό πως ο χρόνος συμμετοχής φανερώνει, ότι η Ενωση παραμένει πάντα στις ίδιες επιλογές.

Είναι ενδεικτικό πως βάσει λεπτών βγαίνει και η σταθερή 11άδα: Αργυρίου (723’), Πεταυράκης (1025’), Ρόβας (991’). Σταθάκης (953’) στην άμυνα, Γεωργέας (1169’) και Κορδέρο (1140’) στο κέντρο και οι Πλατέλλας (975’), Ντακόλ (1141’) και Γροντής (1008’) στη μεσοεπιθετική γραμμή, πίσω από τον Μπρέσεβιτς (845’). Αυτοί οι δέκα, μαζί με τους Ανάκογλου (811’) και Πόποβιτς (592’) είναι οι βασικές επιλογές του Δέλλα και οι άμεσες εναλλακτικές επιλογές.

Εντυπωσιακή βέβαια και η ισορροπία στη θέση του τερματοφύλακα. Με βραχεία κεφαλή προηγείται ο Βούρας (720’), ενώ ο Καραγκιολίδης μετρά ως τώρα 570’. Συνολικά, ο Δέλλας έχει χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα 24 ποδοσφαιριστές, από σύνολο 33 ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο δυναμικό της πρώτης ομάδας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X