ΑΕΚ: Συνεχίζεται η ενίσχυση για την γυναικεία ομάδα πόλο - Απέκτησε και την Δανάη Κωνσταντοπούλου

ΑΕΚ: Συνεχίζεται η ενίσχυση για την γυναικεία ομάδα πόλο - Απέκτησε και την Δανάη Κωνσταντοπούλου
Photo Credits: INTIME

Μια ακόμη μεταγραφή για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ΑΕΚ  που απέκτησε την Δανάη Κωνσταντοπούλου.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Δανάη Κωνσταντοπούλου. Η 21χρονη (03/12/2002) περιφερειακός υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Η Δανάη Κωνσταντοπούλου ξεκίνησε το πόλο από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και από το 2015 έως το 2020 κατέκτησε τίτλους και διακρίσεις με τα τμήματα υποδομής και με την πρώτη ομάδα. Το 2020 πήρε μεταγραφή για τον Εθνικό Πειραιώς, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Ελλάδας Νέων Γυναικών, ακολούθησε ο Νηρέας Χαλανδρίου (2021-22), ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον ΓΣ Περιστερίου.

Η Δανάη Κωνσταντοπούλου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολυ χαρούμενη που θα αγωνιστώ σε αυτόν τον σύλλογο και ανυπομονω να ξεκινήσει η αγωνιστική δράση. Πιστεύω πως θα εχουμε μια άψογη συνεργασία με τους προπονητές και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, καθώς με τα περισσότερα άτοιμα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν και να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε».

Δανάη, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X